Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘Dit is wanneer je de nieuwe MacBook Air M2 kunt kopen’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
MacBook Air M2


Lees verder na de advertentie

Begin juni heeft Apple de compleet nieuw ontworpen MacBook Air M2 aangekondigd. Maar wanneer je hem precies kunt kopen, dat bleef onduidelijk. Maar volgens geruchtensite MacRumors is de MacBook Air M2 release date bekend!

MacBook Air M2 release date

Op 6 juni presenteerde Apple tijdens de WWDC de nieuwe MacBook Air M2. Ze lieten daarbij in het midden wat de precieze releasedatum was – specifieker dan ‘ergens in juli’ werd het niet. En ook op de website van Apple, staat nog altijd ‘Beschikbaar vanaf juli’. MacRumors meldt nu op basis van bronnen binnen de retail dat deze nieuwe 13-inch MacBook op vrijdag 15 juli in de winkels ligt. En vanaf volgende week gaat-ie in de voorverkoop.

De MacBook Air heeft een compleet nieuw ontwerp. Hij is dunner en lichter dan zijn voorganger en heeft geen wigvorm meer – hij is helemaal vlak. Net zoals de 14- en 16-inch MacBook Pro van vorig jaar heeft hij een notch en is de MagSafe oplaadpoort terug van weggeweest. Ook nieuw is de M2-chip in de MacBook Air. Die is zo’n 18 procent sneller dan de M1-chip. Let op: de M2-chip is zeker níét sneller dan de M1 Pro en M1 Max in de MacBook Pro. Hoe dat precies zit, lees je in ons artikel Apple M2-chip: de naam is misleidend, en dit is waarom.

Volgende week in de voorverkoop


kooptip


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!


Scoor nu de AirPods 2 met oplaadcase voor slechts €115 tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024

De MacBook Air 2022 is – zoals het er nu naar uitziet – vanaf volgende week vrijdag te pre-orderen via de website van Apple. Hij is beschikbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht, spacegrijs en zilver. De startprijs is € 1519. Meer weten over deze nieuwe MacBook Air?

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors