Terug naar ‘Dit is wanneer je de nieuwe MacBook Air M2 kunt kopen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Dit is wanneer je de nieuwe MacBook Air M2 kunt kopen’

Door Laura Grootaarts30 juni 2022 09:282 min. leestijd0

Begin juni heeft Apple de compleet nieuw ontworpen MacBook Air M2 aangekondigd. Maar wanneer je hem precies kunt kopen, dat bleef onduidelijk. Maar volgens geruchtensite MacRumors is de MacBook Air M2 release date bekend!

MacBook Air M2

MacBook Air M2 release date

Op 6 juni presenteerde Apple tijdens de WWDC de nieuwe MacBook Air M2. Ze lieten daarbij in het midden wat de precieze releasedatum was – specifieker dan ‘ergens in juli’ werd het niet. En ook op de website van Apple, staat nog altijd ‘Beschikbaar vanaf juli’. MacRumors meldt nu op basis van bronnen binnen de retail dat deze nieuwe 13-inch MacBook op vrijdag 15 juli in de winkels ligt. En vanaf volgende week gaat-ie in de voorverkoop.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De MacBook Air heeft een compleet nieuw ontwerp. Hij is dunner en lichter dan zijn voorganger en heeft geen wigvorm meer – hij is helemaal vlak. Net zoals de 14- en 16-inch MacBook Pro van vorig jaar heeft hij een notch en is de MagSafe oplaadpoort terug van weggeweest. Ook nieuw is de M2-chip in de MacBook Air. Die is zo’n 18 procent sneller dan de M1-chip. Let op: de M2-chip is zeker níét sneller dan de M1 Pro en M1 Max in de MacBook Pro. Hoe dat precies zit, lees je in ons artikel Apple M2-chip: de naam is misleidend, en dit is waarom.

Volgende week in de voorverkoop

De MacBook Air 2022 is – zoals het er nu naar uitziet – vanaf volgende week vrijdag te pre-orderen via de website van Apple. Hij is beschikbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht, spacegrijs en zilver. De startprijs is € 1519. Meer weten over deze nieuwe MacBook Air?

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar