Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Wordt de MacBook Air 2022 onthuld tijdens de WWDC?

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
MacBook Air 2022 kleuren


Lees verder na de advertentie

Bekende Apple-leaker Mark Gurman schrijft in zijn Power On-nieuwsbrief voor Bloomberg welke hardware hij aankomende maandag verwacht te zien tijdens de Worldwide Developers Conference. Of je in deze editie van de WWDC ook een MacBook Air 2022 kunt verwachten? Ja en nee.

WWDC: MacBook Air 2022?

De WWDC staat voornamelijk in het teken van software, maar Gurman sluit niet uit dat Apple hier ook wat hardware gaat aankondigen. Gebeurt dit, dan bestaat er volgens de Apple-leaker een grote kans dat dit Mac-gerelateerd is. De meest waarschijnlijke kandidaat? De MacBook Air 2022 met M2-chip.

Klinkt veelbelovend, maar we mogen nog niet te vroeg juichen. Apple kampt de laatste tijd met steeds meer productieproblemen vanwege de aanhoudende COVID-19 lockdown in China. Als dit te weinig voorraad oplevert om de nieuwe MacBook Air te lanceren, kan de aankondiging van dit product zomaar worden uitgesteld.

Maar of het maandag nou wel of niet gebeurt, er gaan al maanden geruchten dat er dit jaar een nieuwe MacBook Air verschijnt. Deze zou een M2-chip, een mini-led-scherm en een compleet nieuw design krijgen. Als kers op de taart zou hij zelfs in een reeks kleuren verschijnen, net als de iMac 2021. Genoeg om naar uit te kijken, dus.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

WWDC

Hoewel het mogelijk is dat Apple maandag hardware gaat aankondigen, staat de WWDC gewoonlijk in het teken van software. Verwacht tijdens het evenement daarom officiële presentaties van iOS 16, iPados 16, watchOS 9, tvOS 16 en macOS 13. Wil je alvast een voorproefje? Dat kan, want Gurman heeft ook al laten weten welke nieuwe functies voor je Apple-producten je kunt verwachten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!