Terug naar Wordt de MacBook Air 2022 onthuld tijdens de WWDC?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wordt de MacBook Air 2022 onthuld tijdens de WWDC?

Door Annemiek Lourensen30 mei 2022 10:572 min. leestijd0

Bekende Apple-leaker Mark Gurman schrijft in zijn Power On-nieuwsbrief voor Bloomberg welke hardware hij aankomende maandag verwacht te zien tijdens de Worldwide Developers Conference. Of je in deze editie van de WWDC ook een MacBook Air 2022 kunt verwachten? Ja en nee.

MacBook Air 2022 kleuren

WWDC: MacBook Air 2022?

De WWDC staat voornamelijk in het teken van software, maar Gurman sluit niet uit dat Apple hier ook wat hardware gaat aankondigen. Gebeurt dit, dan bestaat er volgens de Apple-leaker een grote kans dat dit Mac-gerelateerd is. De meest waarschijnlijke kandidaat? De MacBook Air 2022 met M2-chip.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Klinkt veelbelovend, maar we mogen nog niet te vroeg juichen. Apple kampt de laatste tijd met steeds meer productieproblemen vanwege de aanhoudende COVID-19 lockdown in China. Als dit te weinig voorraad oplevert om de nieuwe MacBook Air te lanceren, kan de aankondiging van dit product zomaar worden uitgesteld.

Maar of het maandag nou wel of niet gebeurt, er gaan al maanden geruchten dat er dit jaar een nieuwe MacBook Air verschijnt. Deze zou een M2-chip, een mini-led-scherm en een compleet nieuw design krijgen. Als kers op de taart zou hij zelfs in een reeks kleuren verschijnen, net als de iMac 2021. Genoeg om naar uit te kijken, dus.

WWDC

Hoewel het mogelijk is dat Apple maandag hardware gaat aankondigen, staat de WWDC gewoonlijk in het teken van software. Verwacht tijdens het evenement daarom officiële presentaties van iOS 16, iPados 16, watchOS 9, tvOS 16 en macOS 13. Wil je alvast een voorproefje? Dat kan, want Gurman heeft ook al laten weten welke nieuwe functies voor je Apple-producten je kunt verwachten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar