Terug naar MacBook Air 2018 heeft moederbord-problemen; reparatie is gratis
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air 2018 heeft moederbord-problemen; reparatie is gratis

Door Laura Grootaarts1 juli 2019 10:472 min. leestijd1

Heb je een MacBook Air 2018? Dan is er een kleine kans dat deze problemen heeft met het moederbord. Apple verhelpt het probleem gratis.

Gouden MacBook Air 2018

MacBook Air 2018 reparatieprogramma

Apple heeft ontdekt dat een klein aantal nieuwe MacBook Air-modellen problemen heeft met het moederbord en is daarom gestart met een reparatieprogramma. Naar buiten toe is hierover niets bekendgemaakt, maar intern (bij Apple Stores en erkende service-providers) is er een document verspreid waarin het een en ander wordt toegelicht. Dit document is in handen gekomen van MacRumors.

Betreft het mijn Mac?

Heb jij een Mac waarmee misschien wat mis is? Dan krijg je hierover een mail van Apple. Apple vervangt het moederbord van je MacBook Pro dan gratis. Bij andere reparatieprogramma’s is er vaak een webpagina waar je aan de hand van het serienummer van je Mac kunt achterhalen of je actie moet ondernemen. Dit keer is dat niet het geval, waarschijnlijk omdat het relatief weinig MacBooks betreft. Hoor je niks, dan is er ook niks aan de hand.

Het is het derde reparatieprogramma voor de Mac dit jaar. Eerder werden er MacBook Pro’s teruggeroepen vanwege problemen met het toetsenbord. Vorige week startte Apple een terugroepactie van de MacBook Pro 2015 vanwege problemen met de accu.

iCreate 116
iCreate 116
Win snel opslagruimte terug op je Mac & iPhone
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Tommy
Lezer
Tommy

Tim Cook verpest Apple helemaal! Een Display Stand dat €1000 kost? Ook heeft hij de Mac helemaal verpest. Steve was de beste CEO. Die Tim gast wilt enkel geld.