Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

MacBook Air 2018 heeft moederbord-problemen; reparatie is gratis

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Gouden MacBook Air 2018


Lees verder na de advertentie

Heb je een MacBook Air 2018? Dan is er een kleine kans dat deze problemen heeft met het moederbord. Apple verhelpt het probleem gratis.

MacBook Air 2018 reparatieprogramma

Apple heeft ontdekt dat een klein aantal nieuwe MacBook Air-modellen problemen heeft met het moederbord en is daarom gestart met een reparatieprogramma. Naar buiten toe is hierover niets bekendgemaakt, maar intern (bij Apple Stores en erkende service-providers) is er een document verspreid waarin het een en ander wordt toegelicht. Dit document is in handen gekomen van MacRumors.

Betreft het mijn Mac?

Heb jij een Mac waarmee misschien wat mis is? Dan krijg je hierover een mail van Apple. Apple vervangt het moederbord van je MacBook Pro dan gratis. Bij andere reparatieprogramma’s is er vaak een webpagina waar je aan de hand van het serienummer van je Mac kunt achterhalen of je actie moet ondernemen. Dit keer is dat niet het geval, waarschijnlijk omdat het relatief weinig MacBooks betreft. Hoor je niks, dan is er ook niks aan de hand.

Het is het derde reparatieprogramma voor de Mac dit jaar. Eerder werden er MacBook Pro’s teruggeroepen vanwege problemen met het toetsenbord. Vorige week startte Apple een terugroepactie van de MacBook Pro 2015 vanwege problemen met de accu.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt