Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zo ziet de peperdure Mac Pro eruit op jouw bureau (in AR)

Auteur: Laura Grootaarts
4 reacties
Mac Pro AR


Lees verder na de advertentie

Afgelopen maandag kondigde Apple tijdens de keynote allerlei updates aan voor de besturingssystemen. Daarnaast was er een compleet nieuw Apple-product: de nieuwe Mac Pro. Peperduur, en dus is de kans dat hij op je bureau komt te staan niet al te groot. Daar heeft Apple iets op bedacht: augmented reality. Zo ontdek je hoe de Mac Pro eruitziet in jouw interieur.

Mac Pro in augmented reality

De Mac Pro is vanaf dit najaar te koop maar nu al staat er een preview op de website van Apple. Niet alleen met plaatjes, maar dankzij augmented reality ook in 3D. Je hebt een iPhone of iPad nodig om het te kunnen zien: ga in Safari naar deze Mac Pro-pagina van Apple. Veeg dan iets naar beneden en tik op ‘See Mac Pro in AR’ en tik vervolgens op AR. Geef het een paar seconden om te laden en dan verschijnt de Mac Pro in vol ornaat op je bureau.

Nieuwe Mac Pro

De Mac Pro is niet bedoeld voor de gewone consument, maar voor de professional. Dat is ook wel te merken aan de prijs: die begint bij $ 5999. En dan moet je er nog randapparatuur bij kopen, bijvoorbeeld het nieuwe Pro Display XDR van Apple. Over de prijs daarvan zullen we het maar even niet hebben. Hoe dan ook, de Mac Pro is een monster van een Mac voor veeleisende gebruikers en ontwikkelaars. Hij is modulair, dus je kunt hem zelf naar wens aanpassen. Het apparaat heeft een Intel Xeon met 28 kernen en je kunt er tot 1,5 TB aan werkgeheugen inbouwen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt