Terug naar Is je iMac of MacBook traag? Je Mac opschonen helpt!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Is je iMac of MacBook traag? Je Mac opschonen helpt!

Door Redactie iCreate24 maart 2023 09:003 min. leestijd

Als je je Mac wilt opschonen, dan heb je over het algemeen twee opties. Of je gaat alles zelf doen (en dat kan even duren), of je schakelt de hulptroepen van een externe app in. Een uitstekend programma hiervoor is Mac Washing Machine X9, afkomstig uit een bekende softwaresuite van Intego. Hiermee was je Mac opschonen nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt!

Bekijk de Mac Washing Machine X9-deal

Mac opschonen: washing machine x9

Ook al heb je het idee dat Macs zich vrij goed zelf kunnen onderhouden: na verloop van tijd gaan ze toch langzamer werken en worden ze overladen met overbodige bestanden. Mac Washing Machine X9 is de perfecte app om die bestanden te verwijderen en je Mac beter te organiseren. Je betaalt nu een paar dagen lang maar € 19,99 in plaats van € 49,99.

Ongewenste bestanden

Er staan veel bestanden op je Mac die je simpelweg niet nodig hebt. Denk aan bestanden in het cachegeheugen die niet meer in gebruik zijn, of taalbestanden voor talen die je niet eens spreekt. Je Mac opschonen is al snel geen overbodige luxe.

washing machine x9

Mac Washing Machine X9 helpt je bij het opschonen van je Mac door deze bestanden op te sporen en te verwijderen. Je Mac wordt sneller en jij kunt weer efficiënter werken.

Duplicaten

Met Mac Washing Machine X9 is het ook mogelijk om dubbele bestanden te verwijderen. Want daar staan er waarschijnlijk veel van op je Mac. Het zijn geen back-ups, maar duplicaten waarvan je het bestaan niet eens weet. En die je dus ook zeker niet nodig hebt.

washing machine x9

De software van Intego identificeert deze deze duplicaten, waarna je ze met een enkele klik verwijdert. Het ruimt je Mac op en je krijgt er schijfruimte voor terug, die je vervolgens weer kunt gebruiken voor echt belangrijke bestanden.

Rommel staat efficiëntie in de weg

Heerst er echt chaos op je Mac? Geen nood, want Mac Washing Machine X9 kan bijvoorbeeld het oerwoud aan bestanden op je bureaublad automatisch ordenen door elk bestand in een geschikte map op te slaan. De software vertelt je ook welke apps je het meest of het minst vaak gebruikt, zodat je ze in het Dock kunt plaatsen (of eruit kunt halen).

washing machine x9

Mac Washing Machine X9 is nu 2x goedkoper dan CleanMyMac!

Mac Washing Machine X9 is nu een paar dagen lang verkrijgbaar voor de actieprijs van € 19,99 (1 Mac/1 jaar) in plaats van € 49,99. De software is compatibel met Mac OS X 10.12 tot macOS Monterey (binnenkort macOS Ventura) en Macs met een M1- of M2-chip. Er is bovendien een 30 dagen geld-terug-garantie, dus probeer het met een gerust hart uit!

Voor een nog completere bescherming is er de Intego Mac Premium-bundel. Deze bundel bevat naast Washing Machine X9 ook de krachtige antivirus-tool VirusBarrier, een firewall, een back-upfunctie en ouderlijk toezicht. En dat voor slechts € 29,99!

Bekijk de Mac Washing Machine X9-deal voor slechts € 19,99

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden