Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Goedkope iPhone 9 verkrijgbaar in het geel, oranje, blauw en taupe’

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
kleuren iPhone 9


Lees verder na de advertentie

Over een kleine anderhalve maand onthult Apple naar alle waarschijnlijkheid een goedkope 6,1-inch iPhone, die de looks heeft van de iPhone X. Apple-analist Ming-Chi Kuo meldde eerder dat het toestel verkrijgbaar is in allerlei vrolijke tinten. Het Japanse Macotakara bevestigt dit, al komt het met afwijkende voorspellingen.

Kleuren iPhone 9

Volgens Kuo is de 6,1-inch iPhone (ook wel de iPhone 9 genoemd) beschikbaar in het goud, grijs, rood, wit, blauw en oranje. De Japanse blog Macotakara rekent eveneens op allerlei flitsende kleuren, maar voorspelt andere kleuropties. De nieuwe iPhone zou gestoken worden in een wit, zwart, geel, oranje, elektrisch blauw en taupe jasje.

Het opvallendste is dat Macotakara – anders dan Kuo – de rode kleur niet noemt. Het is goed mogelijk dat de rode 6,1-inch iPhone er wel komt, maar op een later moment. Het zou dan gaan om een (PRODUCT) RED-editie, zoals dat ook gebeurde bij de iPhone 7 en iPhone 8.

Prijs goedkope iPhone X

Onderdelen iPhone 2018 gelekt


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De 6-1-inch iPhone 9 moet een van de drie nieuwe apparaten zijn die Apple in september lanceert. Het toestel heeft een scherm dat vrijwel de gehele voorkant beslaat, zoals de iPhone X dat ook heeft. Maar door gebruik te maken van een lcd-scherm en andere voordeligere componenten, kan Apple de iPhone veel goedkoper aanbieden dan de iPhone X. Naar verwachting kost de lcd-iPhone tussen de 700 en 800 euro.

Met de felle kleuren en de voordelige prijs vertoont de 6,1-inch iPhone veel overeenkomsten met de iPhone 5c. Die werd in 2013 het budgettoestel en hij werd gegoten in de kleuren groen, wit, blauw, roze en geel.