Terug naar iPhone 2018 komt er waarschijnlijk in de kleuren rood, blauw én oranje!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 2018 komt er waarschijnlijk in de kleuren rood, blauw én oranje!

Door Koen van Ekeren5 juli 2018 14:302 min. leestijd1

Een van de drie nieuwe iPhone 2018-modellen is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Dat zegt de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. Volgens Kuo dompelt Apple het toestel onder in de kleuren grijs, rood, wit, blauw, en … oranje!

kleuren iPhone 2018

Kleuren iPhone 2018

In september brengt Apple naar verluidt weer drie nieuwe iPhones uit. Hierbij gaat het onder meer om de tweede generatie iPhone X (ook wel iPhone XI en iPhone 11 genoemd) en een Plus-versie: de iPhone X Plus. Deze twee toestellen worden volgens Kuo opnieuw aangeboden in de kleuren spacegrijs en zilver, maar er komt ook een nieuwe kleur bij: goud!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Bij het derde model, een goedkope variant van de iPhone X (de 6,1-inch iPhone), is het aanbod ruimer. Het toestel zou beschikbaar zijn in de kleuren grijs, wit, blauw, rood en oranje. Met de kleuren grijs en wit doelt Kuo waarschijnlijk op het spacegrijs en zilver, de tinten van de iPhone X. De kleuren blauw (iPhone 5c) en rood (Product Red) waren er al eerder bij voorgaande modellen, maar de oranje tint is nieuw!

Een gekleurde iPhone Xc?

De felle kleurtjes van de 6,1-inch iPhone doen ons denken aan het iPhone 5c-tijdperk. Ook de iPhone 5c was een relatief goedkope iPhone met een kleurrijke behuizing; het toestel werd aangeboden in de kleuren groen, wit, blauw, roze en geel en debuteerde in 2013.

Zoals gezegd is de 6,1-inch iPhone een iPhone X-achtig toestel, maar dan goedkoper. Het model zou net als de iPhone X een scherm hebben dat de hele voorkant beslaat. Touch ID ontbreekt dus; het ontgrendelen doe je met Face ID. Maar door goedkopere onderdelen (het scherm is bijvoorbeeld van lcd in plaat van oled) is de 6,1-inch iPhone een stuk budgetvriendelijker.

iPhone 2018 render voorkant

iPhone 2018 goedkoper

Verder herhaalt Kuo het goede nieuws dat hij eerder verspreidde: de opvolger van de iPhone X (iPhone 2018) wordt goedkoper dan de huidige iPhone X. In de Verenigde Staten zou de prijs zakken van 999 naar 899 dollar. Het grotere model, de iPhone X Plus, krijgt het prijskaartje van het huidige vlaggenschip: die zou dan dus 999 dollar kosten.

De kleurrijke 6,1-inch iPhone maakt je portemonnee een stuk minder lichter. Kuo rekent op een vraagprijs van ongeveer 700 dollar. Dit is ongeveer hetzelfde bedrag als Apple vraagt voor de iPhone 8, die in Nederland 810 euro kost.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Sem Kuipers
Lezer
Sem Kuipers

Ben ik de enige die gekleurde iPhones altijd lelijk vindt?