Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze Apple Watch verandert jou in James Bond

Auteur: Ward Edema
5 reacties
James Bond Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Met de Apple Watch Cellular voel je je net als James Bond: stuur berichten, bel en navigeer met je horloge terwijl je je telefoon thuis kan laten. Dat wordt allemaal mogelijk door het netwerk van T-Mobile, en het nieuwe T-Mobile Multisim.

Apple Watch Series (00)7

Wie kijkt er niet vol verwondering naar James Bond? Z’n charmes, stijl en gevatte woordgrapjes zijn ongeëvenaard. En dat kan ook gezegd worden over zijn gadgets van Q-branch. Auto’s, zenders, jetpacks, x-ray brillen … noem het maar op en het is wel voorbij gekomen.

Maar de prachtige horloges met allerlei snufjes stelen vaak de show. En hoewel het vroeger onwaarschijnlijk leek, kan een Apple Watch tegenwoordig bijna alles wat de Seiko, Omega of Rolex van Bond ook kon.

Bovendien kan het met de Cellular-versie (4G) van de Apple Watch Series 7 op het netwerk van T-Mobile allemaal zónder telefoon. Daarnaast kun je er extra stijlvol uitzien door de speciale varianten van staal en keramiek. Wij hebben op een rij gezet wat Bond met zijn horloge kon, en jij straks ook.

For Your Eyes Only: communiceren met je horloge


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Roger Moore las met z’n Seiko in For Your Eyes Only berichten van MI-6 op het kleine lcd-scherm, en gebruikte ‘m bovendien als walkie-talkie. Nu zul je op je Apple Watch niet zo snel berichten van MI-6 ontvangen, maar je kunt er wel gemakkelijk iMessage, Facebook Messenger en meer mee gebruiken.

Je hoeft je berichten niet eens te typen: dicteer wat je wilt sturen, en de rest gaat vanzelf. Ook de walkietalkie-functie van Bond zit in je Watch, waardoor je korte audioberichten kan sturen naar vrienden die ook een Apple Watch hebben. Gewoon ermee bellen kan uiteraard ook: dat kon Bond niet eens! En door 4G kan je Watch het altijd en overal.

On Her Majesty’s Secret Service: navigeer overal

De Rolex van George Lazenby in On Her Majesty’s Secret Service had een subtiel ingebouwd kompas, wat ook op de Apple Watch niet ontbreekt. Wat de makers van de film nog niet konden voorzien was de kracht van GPS. Op je kompas zie je namelijk ook direct je huidige coördinaten, evenals de hoogte van je locatie, overal ter wereld. Hoe Bond kan het worden?

Uiteraard kun je het kompas en GPS ook gebruiken om te navigeren met de Kaarten-app. Zoek een bestemming, en je Watch navigeert je er naartoe. En door subtiele tikjes te geven op je pols, weet je precies wanneer je een bocht moet nemen. Handig om de geheime basis van een Bond-villain te vinden. Of gewoon een plaatselijk restaurant.

Octopussy: zendertjes volgen

Een tracking-apparaatje in een Fabergé-ei dat je met je horloge kan volgen: ten tijde van Octopussy leek het onwaarschijnlijk, maar met de komst van AirTags kan het tegenwoordig echt.

Hoewel je misschien geen Fabergé-ei hebt om een AirTag in te doen, kun je ze wel gebruiken met allerlei andere objecten: tassen, fietsen, huisdieren en meer. Met je Apple Watch kun je ze vervolgens op de kaart zien, en zelfs een geluidje laten maken zodra je in de buurt komt. Allemaal zonder je iPhone.

Bond uithangen met Apple Watch Series 7 Cellular?

Wil jij in de huid van Bond kruipen en de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dat kan! Met T-Mobile hebben we een actie opgezet waardoor jij deze nieuwe Apple Watch kan testen. Lees er meer over op de pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.