Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans

Auteur: iCreate
1 reacties
Apple Watch Series 7 GPS + Cellular


Lees verder na de advertentie

Goed nieuws: we hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk komt de Apple Watch met 4G naar Nederland! Beter nieuws: jij kunt de Apple Watch Series 7 Cellular als eerste in Nederland testen – en daarna mag je de Watch houden! We organiseren deze actie samen met T-Mobile, die het perfecte abonnement aanbiedt voor dit type Apple Watch.

Apple Watch 4G in Nederland met T-Mobile Multisim

In het buitenland was de Apple Watch met 4G al een tijdje beschikbaar, maar nu met de nieuwe Apple Watch Series 7 komt de variant met mobiel internet dan ook eindelijk naar Nederland. T-Mobile biedt met T-Mobile Multisim de connectiviteit om alles uit de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular te halen. Wat dat betekent?

Met een Apple Watch GPS + Cellular kun je je iPhone thuislaten en tóch bereikbaar bereikbaar blijven op je bestaande mobiele telefoonnummer. Je kunt namelijk gewoon blijven bellen of gebeld worden, berichten versturen en ontvangen, e-mail bijhouden, je smarthome op afstand bedienen of je gezondheid monitoren door middel van het tracken van je sportieve prestaties. Je regelt het allemaal via je Apple Watch in combinatie met T-Mobile Multisim.

In de Cellular-versie van de Apple Watch Series 7 zit namelijk een eSIM-functionaliteit. Jij kunt zo de belminuten en data van je huidige mobiele abonnement ook op je slimme horloge gebruiken. Je iPhone hoeft hiervoor niet in de buurt te zijn. Wil jij dit als eerste ervaren? Lees vooral verder.

Meld je aan voor het testpanel


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wil je de allernieuwste Apple Watch Series 7 Cellular in combinatie met T-Mobile Multisim als eerste testen? Laat ons weten waarom jij de meest geschikte persoon bent voor deze test. We zijn benieuwd naar jouw bevindingen in de vorm van een review, foto’s, of misschien zelfs een vlog.

Meld je aan met je mailadres en laat ons weten wat je met de Apple Watch Series 7 met Cellular zou willen doen. Desgewenst houden we je op de hoogte met nog meer nieuws en tips over de Apple Watch.

Deze actie is helaas afgelopen.

Apple Watch Series 7

De reguliere versie Apple Watch Series 7 is de nieuwste Apple Watch: hij ligt sinds oktober in de winkels. Het slimme horloge heeft een nieuw, strak design en een groter scherm. Dankzij de extra schermruimte komen de Apple Watch-apps veel beter uit de verf en is hij gemakkelijker te bedienen. Een Apple Watch is ideaal om je gezondheid mee in de gaten te houden, je activiteiten te tracken en connected te blijven.