Terug naar iPhone X-bug: oproepen soms niet te beantwoorden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone X-bug: oproepen soms niet te beantwoorden

Door Laura Grootaarts5 februari 2018 09:332 min. leestijd0

De iPhone X heeft te maken met een vervelende bug. Steeds meer gebruikers melden dat ze geen binnenkomende gesprekken kunnen aannemen, zo is te lezen op het discussieforum van Apple. De eerste meldingen dateren van begin december, inmiddels zijn er al honderden klachten.

iPhone X: inkomende oproepen missen

Wanneer er een telefoongesprek binnenkomt op de iPhone X, blijft in sommige gevallen het scherm gewoon zwart. Gebruikers horen dus hun telefoon wel gewoon over gaan, maar de knoppen om een gesprek aan te nemen of te weigeren verschijnen niet, of pas met een vertraging van soms meer dan 10 seconden. Vaak ben je dan al te laat met het beantwoorden van het gesprek.

iPhone X

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is op dit moment nog niet helder of het probleem te maken heeft met de software of met de hardware. Sommige gebruikers melden dat het probleem verholpen was door iOS opnieuw te installeren via iTunes, maar vaak keert het euvel na enkele dagen weer terug. Een enkele gebruiker meldt dat hij zijn toestel bij Apple kon inleveren voor een nieuw exemplaar, maar daarbij traden exact dezelfde problemen op.

Problemen iPhone X

De iPhone X verscheen in november 2017 en heeft te maken met een aantal kinderziektes. Zo verscheen er bij sommige toestellen een groene lijn op het scherm en bleek het toestal niet al te goed bestand tegen winterse temperaturen. Vorige week nog werd bekend dat klanten van T-Mobile ook belproblemen ondervinden met het toestel.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone X
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar