Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws Weer

Weer op iPhone werkt niet? Je bent niet de enige!

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone Weer werkt niet


Lees verder na de advertentie

Weer op je iPhone werkt niet? Het ligt niet aan je iPhone, maar aan een vervelende bug aan de kant van Apple.

iPhone: Weer werkt niet

De standaard Weer-app op de iPhone is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige weerman, maar de laatste dagen heeft hij flink wat kuren. Een paar dagen geleden was de dienst bij veel mensen slecht of niet bereikbaar, en nu is dat probleem weer teruggekeerd.

Hierdoor lukt het vaak niet om het huidige weer te laden, blijft de Weer-widget op je thuisscherm leeg, en zie je ook geen temperatuur of voorspellingen op je vergrendelscherm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over problemen met je iPhone: Apple erkent het probleem op zijn System Status-pagina, en geeft aan bezig te zijn met een fix.

Snel opgelost

Apple kennende is het probleem snel weer opgelost – vaak heeft het bedrijf maar een paar uur nodig om alles weer werkend te krijgen. Maar gezien de bug ook vorige week al eens opdook, kan het zijn dat Apple wat grondiger te werk moet gaan en dat de Weer-app dus iets langer offline blijft.


kooptip

Tot die tijd kun je uiteraard wel gebruikmaken van alternatieve Weer-apps. Wat dacht je bijvoorbeeld van Carrot Weather? Of het oerhollandse Buienradar?

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!