Terug naar 'Snelle iPhone-oplader niet los te koop'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Snelle iPhone-oplader niet los te koop'

Door Laura Grootaarts18 juli 2018 09:372 min. leestijd0

Al jaren wordt de iPhone geleverd met een niet bijster snelle 5W usb-lichtnetadapter. Met de iPhone 2018 komt daar dan eindelijk verandering in: daarbij krijg je naar verluidt een 18W usb-c-snellader. Nu blijkt dat deze iPhone snellader jammer genoeg niet direct ook los te koop is.

oplader iphone 2018

Snelle oplader niet in losse verkoop

Door problemen bij de productie zijn er minder van dit soort opladers voorhanden dan Apple gehoopt had, zo meldt Macotakara (via 9to5Mac). De fabrieken draaien nu op volle toeren zodat in ieder geval de drie iPhone 2018-modellen geleverd kunnen worden inclusief de snellader – en dat zou ook haalbaar moeten zijn. Maar voor de losse verkoop zijn er helaas niet voldoende.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dat betekent dat je nog geen reserve-oplader van hetzelfde snelle type kunt kopen, of een exemplaar voor een wat oudere iPhone. Want de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X zijn – ondanks dat ze geleverd worden met een ouderwetsche en trage usb-a-lader – prima geschikt om op te laden met deze nieuwe lader.

Ik wil mijn iPhone toch sneller opladen, wat nu?

Er zijn alternatieven beschikbaar bij Apple. Misschien heb je een 12W-oplader voor de iPad liggen, daarmee kun je je iPhone al een stuk sneller opladen. De iPhone X laad je zo binnen een halfuur op van 0 naar 40 procent. Nog sneller werkt de combinatie van de usb-c-oplader van de MacBook en een Lighting-naar-usb-c-kabel. Deze MacBook-voeding gaat voor 59 euro over de toonbank bijappel de Apple Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar