Terug naar Foto nieuwe iPhone SE 2022 gelekt – ziet hij er zo uit?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Foto nieuwe iPhone SE 2022 gelekt – ziet hij er zo uit?

Door Annemiek Lourensen12 januari 2022 11:022 min. leestijd0

Hij heeft even op zich laten wachten, maar dit jaar verschijnt er eindelijk een nieuwe iPhone SE. Er wordt al enige tijd gespeculeerd hoe deze eruit komt te zien. Nu is er voor het eerst een vermeende foto van de iPhone SE 2022 opgedoken. En deze onthult een grote verandering!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Nieuwe foto iPhone SE 2022 gelekt?

iPhone SE 2022 foto

Afgelopen nacht is een foto van een nieuwe iPhone verschenen, vermoedelijk van de iPhone SE 2022. De afbeelding werd gelekt door Apple-website iDropNews en het Twitter-account LeaksApplePro. Het gaat om een bijzonder wazige foto van een nog onbekende iPhone SE, samen met een grijze Magic Mouse. En er is één feature die meteen opvalt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Op de foto is duidelijk te zien dat de camera-module van het toestel een langwerpig, verticaal ontwerp heeft. Dit is zeker verrassend, want die is vooralsnog altijd rond geweest bij de SE-modellen. Maar is dit nou wel echt zo opmerkelijk?

Ja, want dit betekent dat de foto totaal niet overeenkomt met de geruchten van de afgelopen maanden. Meerdere betrouwbare bronnen beweren namelijk dat de iPhone SE 2022 precies hetzelfde design krijgt als zijn voorganger uit 2020. En die camera-module had een rond ontwerp. Dus of er staat een grote verrassing op ons te wachten, of deze gelekte foto laat helemaal niet de iPhone SE 2022 zien!

Er is namelijk nog een andere mogelijkheid: sommige lekkers beweren dat de iPhone SE die in 2024 verschijnt wel een compleet nieuw design krijgt. Het zou dus zomaar kunnen dat de foto juist een prototype van die iPhone afbeeldt. Dit sluit iDropNews zelf ook niet uit: de site durft niet te zeggen of dit de iPhone SE 3 of 4 moet voorstellen.

Alles over de iPhone SE 2022

De foto staat dus in contrast met de geruchten van de afgelopen maanden. Zoals vermeld beweren meerdere bronnen dat de iPhone SE 2022 hetzelfde ontwerp krijgt als de laatste iPhone SE (of iPhone 8, overigens). Dit komt onder andere neer op een toestel met een thuisknop en een scherm van 4,7 inch. Daarom verwachten wij dat deze een vergelijkbaar prijskaartje krijgt, oftewel ongeveer € 489. Wel zou de iPhone SE 2022 zijn uitgerust met een nieuwere chip en ondersteuning voor 5G.

Overigens denken we ook dat je niet lang meer op het toestel hoeft te wachten. Dit voorjaar vindt al het eerste Apple-event van 2022 plaats. En daar worden waarschijnlijk allerlei nieuwe producten aangekondigd, dus hopelijk ook de nieuwe iPhone SE.

Lees meer in ons iPhone SE 2022-dossier

Bron: iDropNews

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar