Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPhone kapot? Het kan erger! Dit zijn de 6 zwaarst mishandelde iPhones

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone kapot


Lees verder na de advertentie

Een iPhone kan wel tegen een stootje, maar met wat pech resulteert een ongelukkige valpartij in een barstje of scheurtje. Een eigenaar van een (vermoedelijk) iPhone 5 had er wel héél veel op zijn geruïneerde toestel en we deelden het kiekje op onze Facebook-pagina. Het leverde duizenden reacties op.

Zes volledig geruïneerde smartphones

De man is zeker niet de enige van wie de smartphone compleet total loss is, want velen stuurden een foto die alleraardigst in de buurt kwam. We zetten de zes meest verwaarloosde op een rij:

Onderstaande foto is gepost door Klaas, die na het zien van het Facebook-bericht direct memoreerde aan zijn oude iPhone 6. De breukjes zien er zo stijlvol uit, dat je Klaas bíjna naar zijn werptechniek wil vragen.

Sven had het beter getroffen. Alleen de onderkant van zijn toestel laat enkele krasjes zien. En oké, ook het middelste gedeelte vertoont wat breukjes.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Voor wie dacht dat een ster in de ruit voorbehouden is aan auto’s, heeft het mis. Op het iPhone-scherm van Milko prijken bijna meer sterren dan de hemel rijk is. Supercool.

‘Je kunt een iPhone ook prima als snijplank gebruiken’, moet Daphne haast gedacht hebben.

Was Lucas wat onbehouwen toen zijn Samsung viel, of wil hij gewoon liever een iPhone?

Ook onderstaande smartphone is geen iPhone, maar wat ons betreft wel de winnaar. Liet Lukas hem per ongeluk van Burj Khalifa in Dubai vallen, of reed er een bulldozer overheen? Hoe dan ook, wij zijn benieuwd naar het verhaal achter deze smartphone.

Heb jij ook een iPhone die helemaal aan diggelen is? Stuur ‘m dan door in bovenstaande Facebook-post!

[relatedissue]