Terug naar Zijn dit de nieuwe kleuren van de iPhone 9?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zijn dit de nieuwe kleuren van de iPhone 9?

Door Laura Grootaarts7 september 2018 10:532 min. leestijd0

Binnen afzienbare tijd presenteert Apple de nieuwe iPhones: volgende week woensdag vindt de keynote plaats. Op het programma staan drie nieuwe iPhone 2018-modellen. Van het goedkoopste van deze drie zijn nu foto’s gelekt waarop de kleuren goed zichtbaar zijn.

iPhone 9 kleuren

Apple presenteert woensdag waarschijnlijk de 5,8-inch iPhone XS en de 6,5-inch iPhone XS Max. Daarnaast staat er een budgetvriendelijke iPhone 9 op het programma, met een 6,1-inch scherm. Apple heeft een manier gevonden om dit goedkopere toestel visueel te onderscheiden van de twee duurdere modellen: kleurtjes! Een deel van het kleurenpalet is nu te zien op een foto’s van dummy-modellen.

iPhone 9 kleureniPhone 9 in wit, rood en blauw

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Eerder gingen er al geruchten over een gekleurde iPhone 9. Op foto’s van @Slashleaks zien we de rode, witte en naar het schijnt blauwe variant. Volgens de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo kunnen we ook nog een oranje variant verwachten, en zijn ook de meer klassieke kleuren zilver en spacegrijs van de partij. Maar die ontbreken op de foto’s.

Niet de eerste gekleurde iPhone

De iPhone 9 is niet de eerste iPhone die in opvallende kleuren wordt uitgedost. Een aantal jaren terug blacht Apple ook al een iPhone uit met een goedkope plastic behuizing in felle kleuren: de iPhone 5c. Het was op zijn zachtst gezegd niet het grootste succes in de geschiedenis van Apple. Ook de eerste reacties op de bovenstaande plaatjes zijn weinig enthousiast. Twitteraars vinden dat de toestellen een ‘plastic look’ hebben en er ‘goedkoop’ uitzien. Of de nieuwe iPhone er daadwerkelijk zo uitziet, horen we aanstaande woensdag.

Apple-keynote

Volgende week woensdag 12 september horen we meer over de nieuwe iPhone 2018. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone XR
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar