Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zijn dit de nieuwe kleuren van de iPhone 9?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 9 in wit, rood en blauw


Lees verder na de advertentie

Binnen afzienbare tijd presenteert Apple de nieuwe iPhones: volgende week woensdag vindt de keynote plaats. Op het programma staan drie nieuwe iPhone 2018-modellen. Van het goedkoopste van deze drie zijn nu foto’s gelekt waarop de kleuren goed zichtbaar zijn.

iPhone 9 kleuren

Apple presenteert woensdag waarschijnlijk de 5,8-inch iPhone XS en de 6,5-inch iPhone XS Max. Daarnaast staat er een budgetvriendelijke iPhone 9 op het programma, met een 6,1-inch scherm. Apple heeft een manier gevonden om dit goedkopere toestel visueel te onderscheiden van de twee duurdere modellen: kleurtjes! Een deel van het kleurenpalet is nu te zien op een foto’s van dummy-modellen.

iPhone 9 kleuren

Eerder gingen er al geruchten over een gekleurde iPhone 9. Op foto’s van @Slashleaks zien we de rode, witte en naar het schijnt blauwe variant. Volgens de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo kunnen we ook nog een oranje variant verwachten, en zijn ook de meer klassieke kleuren zilver en spacegrijs van de partij. Maar die ontbreken op de foto’s.

Niet de eerste gekleurde iPhone


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPhone 9 is niet de eerste iPhone die in opvallende kleuren wordt uitgedost. Een aantal jaren terug blacht Apple ook al een iPhone uit met een goedkope plastic behuizing in felle kleuren: de iPhone 5c. Het was op zijn zachtst gezegd niet het grootste succes in de geschiedenis van Apple. Ook de eerste reacties op de bovenstaande plaatjes zijn weinig enthousiast. Twitteraars vinden dat de toestellen een ‘plastic look’ hebben en er ‘goedkoop’ uitzien. Of de nieuwe iPhone er daadwerkelijk zo uitziet, horen we aanstaande woensdag.

Apple-keynote

Volgende week woensdag 12 september horen we meer over de nieuwe iPhone 2018. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!