Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit is de snelste manier om je iPhone 8 (Plus) op te laden

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 8 snelladen accessoires


Lees verder na de advertentie

Een van de gaafste nieuwe functies van de iPhone 8 (Plus) is dat je hem draadloos kunt opladen, met Apple’s AirPower-mat of een andere draadloze Qi-adapter. Dat mag dan wel de meest futuristische manier van opladen zijn, maar het is niet de snelste. Want de iPhone 8 ondersteunt ook snelladen.

iPhone 8

iPhone 8 snelladen: accessoires

De iPhone 8 (Plus) kun je op verschillende manieren opladen. Draadloos dus, of via usb (naar je computersysteem of een lichtnetadapter). En daarnaast kun je je iPhone 8 snelladen. Hoe snel is snel? Op deze manier kun je een compleet lege iPhone in een halfuur tijd tot vijftig procent opladen. Maar net zoals bij het draadloos opladen, heb je daarbij wel een apart accessoire nodig.

De allersnelste manier van opladen vergt een een Apple USB‑C-lichtnetadapter van 29 W nodig, en los daarvan nog een USB‑C-naar-Lightning-kabel. Die kosten respectievelijk 59 en 29 euro (39 als je een langere kabel wil). Heb je een MacBook van 2016 of nieuwer, dan kun je de adapter daarvan ook gebruiken om je iPhone 8 (of straks de iPhone X) te snelladen.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Lees ook ons dossier over de iPhone 8.