Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
koopadvies iPhone

4 draadloze opladers voor de iPhone

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
AirPower


Lees verder na de advertentie

De iPhone 8 (Plus) en de iPhone X zijn de eerste iPhones die je draadloos kunt opladen, gebaseerd op de Qi-standaard. Apple levert echter alleen een ‘ouderwets’ oplaadkabeltje mee. Dus wil je gebruikmaken van de nieuwe functie, dan moet je zelf nog een Qi draadloze oplader kopen. Wij noemen er vier!

1. Draadloos oplaadstation van Mophie

Mophie

Deze draadloze oplader van Mophie kreeg behoorlijk wat aandacht van Apple tijdens de keynote, hij is dan ook speciaal ontwikkeld voor de nieuwe iPhones. En hij kan ook snelladen – daarvoor moeten we nog wel even een iOS-update afwachten. Hij kost € 64,95.

2. Belkin Qi draadloos laadstation

Belkin


kooptip

Belkin is ook een van de door Apple genoemde merken, hoewel dit Belkin oplaadstation niet speciaal voor iPhone gemaakt is. Hij is wat trager met opladen, maar de prijs valt dan weer meer: € 34,95.

3. Ikea Nordmärke

Ikea nordmarke draadloos opladen

Ja zelfs Ikea verkoopt draadloze opladers. Dit is een ‘gewoon’ oplaadplaatje, maar ze hebben ook lampen in het assortiment waarbij de Qi-oplader is verwerkt in de voet. Deze kost € 64,95.

AirPower

AirPower iPhone 8

Apple komt zelf ook met een accessoire voor draadloos opladen: AirPower. Deze mat is nu nog niet verkrijgbaar en wordt verwacht in 2018. Dan pas weten we ook wat de prijs wordt.