Terug naar Reparatieprogramma loopt storm: iPhone 6 Plus-accu’s zijn op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Reparatieprogramma loopt storm: iPhone 6 Plus-accu’s zijn op

Door Laura Grootaarts12 januari 2018 08:462 min. leestijd0

Apple heeft twee weken terug na het rumoer rondom het vertragen van de iPhone beloofd om je iPhone-batterij voortaan te vervangen voor slechts 29 euro. De actie is een groot succes en veel mensen laten de reparatie uitvoeren. Dit heeft geleid tot tekorten van bepaalde accu’s. Vooral voor een iPhone 6 Plus-accu moet je geduld hebben.

Phone 6 Plus: accu vervangen kan langer duren

iPhone 6 Plus accu vervangen

In een interne Apple-memo – bedoeld voor Apple Stores en erkende resellers wereldwijd – is te lezen dat de iPhone 6 Plus-accu niet op voorraad is. Het duurt nog zeker tot eind maart of begin april voordat de tekorten zijn weggewerkt.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Ook voor de iPhone 6 en de iPhone 6s Plus gelden er wachttijden. Maar die zijn nog te overzien: je moet dan ongeveer twee weken geduld hebben. Apple voegt daar nog aan toe dat voor alle andere modellen zoals de 6s, iPhone 7 (Plus) en iPhone SE nagenoeg geen wachttijden zijn.

Prijsverlaging accuvervanging

Apple verlaagde onlangs de prijs voor het vervangen van een iPhone-batterij naar 29 euro. Bovendien werden de eisen waaraan een iPhone moet voldoen om voor reparatie in aanmerking te komen, behoorlijk versoepeld. Een soort mea culpa van Apple omdat ze niet transparant waren geweest over het feit dat ze de snelheid van de iPhone terugschroeven zodra de batterij niet meer optimaal werkt. Apple heeft inmiddels uitleg gegeven over de ontstane situatie in het artikel Een bericht aan onze klanten over de batterij en de prestaties van iPhone.

De korting geldt nog tot het einde van dit jaar. Houd er rekening mee dat resellers zelf hun prijzen mogen bepalen en je daar alsnog duurder uit bent dan bij Apple zelf. Informeer dus vooraf naar de kosten.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar