Terug naar ‘LCD iPhone krijgt felle kleurtjes, zoals de iPhone 5c’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘LCD iPhone krijgt felle kleurtjes, zoals de iPhone 5c’

Door Laura Grootaarts15 mei 2018 08:592 min. leestijd0

Naar verwachting verschijnen er dit jaar drie nieuwe iPhone-modellen. Ten eerste een opvolger van de iPhone X, ten tweede een groter Plus-model. En dan is er nog een derde model dat eruitziet als de iPhone X, maar dan met een goedkoper 6,1-inch lcd-scherm in plaats van een oled-scherm. Dat model verschijnt misschien in een reeks kekke kleurtjes.

iPhone 2018 kleuren: uitbundig!

Analist Jun Zhang van Rosenblatt Securities denkt dat Apple een manier zoekt om dit derde budget-model van een andere look te voorzien dan de twee high-end oled-toestellen.

De oplossing?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Verschillende kleurtjes dus, waaronder blauw, geel en roze. Met deze ‘iPhone 8s’, zoals Zhang hem noemt, zou Apple bovendien een jongere doelgroep aanspreken. Of de analist zich hierbij baseert op informatie van insiders, of dat het puur speculatie is, blijft in het midden.

iPhone 5c

Het idee van iPhones in verschillende felle kleuren komt niet volledig uit de lucht vallen. Vijf jaar geleden koos Apple voor een soortgelijke strategie met de iPhone 5c: een iPhone 5 in een kleurrijke plastic behuizing. Of er ook dit jaar wordt gekozen voor plastic, is nog niet duidelijk, maar gezien de overige geruchten lijkt het ons onwaarschijnlijk. Sowieso nemen we dit hele gerucht vooralsnog met een korrel zout. De meningen over de kleurrijke iPhone 5c waren destijds op zijn zachtst gezegd verdeeld.

Drie nieuwe iPhones

Apple zou dit jaar drie iPhones uitbrengen. Om te beginnen een 6,5-inch iPhone en een 5,8-inch iPhone, beide met oled-scherm. Daarnaast verschijnt nog het hierboven beschrevenn budget-model: dat wordt een 6,1-inch iPhone met lcd-scherm en wellicht kleurige behuizing. Zowel de oled- als de lcd-modellen hebben het uiterlijk van de iPhone X en Face ID, de gezichtsherkennings-technologie die nu nog exclusief voor de iPhone X is. Naar verwachting presenteert Apple de nieuwe iPhones in september van dit jaar.

Lees meer in ons dossier iPhone 2018.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar