Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Actieknop iPhone 15 Pro gelekt: zo ziet het nieuwe knopje eruit

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 15 Pro actieknop


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 Pro (Max) wordt bijna aangekondigd, maar er is nu al een foto gelekt die onthult hoe de langverwachte actieknop eruit komt te zien.

iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max beloven Apple’s meest geavanceerde smartphones tot nu toe te worden. Naar verluidt wordt de Lightning-aansluiting vervangen door usb-c en krijgt de telefoon een snelle en krachtigere A17 Bionic-chip. De Pro Max krijgt zelfs een exclusieve functie: een telelens met een groter zoombereik. Verder krijgt de iPhone 15 Pro (Max) een ietwat nieuw design, met een half afgerond ontwerp en dunnere schermranden.

Ook nieuw is een multifunctionele actieknop. Deze komt aan de zijkant van het toestel en vervangt de schakelaar om de Stille modus te activeren. Wat het knopje doet, bepaal je zelf. Je koppelt er namelijk een zelfgekozen functie aan. Geen zorgen dus, want waarschijnlijk kun je er ook gewoon de Stille modus mee inschakelen. Net als vanouds.

iPhone 15 Pro: actieknop gelekt


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Inmiddels is het al grotendeels bekend hoe die actieknop eruit komt te zien. Spigen, een fabrikant van telefoonaccessoires, deelde vannacht de onderstaande afbeelding van een iPhone 15-hoesje op Twitter/X. Daarin zien we ruimte voor de reguliere volumeknoppen, en daarboven schittert de nieuwe actieknop. Precies op de plaats van de geliefde schakelaar.

iPhone 15 Pro actieknop gelekt

iPhone 15 aankondiging

De iPhone 15 wordt vandaag aangekondigd, op dinsdag 12 september. Vanavond om 19:00 uur trapt Apple namelijk hun jaarlijkse iPhone-event af. Op ons Twitter/X-account of onze liveblog lees je er alles over. We houden je hier tijdens het event op de hoogte van het laatste nieuws.

Wil je al het nieuws liever in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Vlak na het event ontvang je dan een overzicht van alle aankondigingen die Apple heeft gedaan.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!