Terug naar Dit zijn de kleuren van de iPhone 15 hoesjes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn de kleuren van de iPhone 15 hoesjes

Door Annemiek Lourensen4 september 2023 09:352 min. leestijd0

De iPhone 15 wordt over een week onthuld, en waarschijnlijk kun je hem een paar dagen later al bestellen. Maar dan heb je ook een passend hoesje nodig. Die kun je nu alvast uitkiezen, want de iPhone 15 hoesjes kleuren zijn gelekt!

Finewoven

Apple viert de release van een nieuwe iPhone altijd met wat nieuwe hoesjes. Ze komen er in allerlei maten en kleuren, en doorgaans zijn er drie verschillende soorten: leer, siliconen en doorzichtig. Dit jaar gooit Apple het echter over een andere boeg, want naar verluidt krijgt de iPhone 15 géén leren hoesjes. Zo beweren allerlei bekende Apple-leakers, waaronder Majin Bu, DuanRui en Kosutami.

Wel krijgen de leren hoesjes een vervanger: zogenaamde ‘Finewoven’ hoesjes. Wat ze precies inhouden, is nog onduidelijk. Aan de hand van gelekte foto’s zien we echter dat ze gemaakt zijn van een soort stof, en dat ze een ‘geweven’ achterkant hebben. Mogelijk is dit een milieuvriendelijker alternatief voor leer.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

iPhone 15 hoesjes kleuren

iPhone 15 hoesjes kleuren

Inmiddels heeft Apple-leaker Kosutami de kleuren van deze Finewoven hoesjes gelekt. Er komen in totaal tien opties, en hierboven staan ze allemaal op een rij. Van links naar rechts: zwart, donkerrood (‘Mulberry’), taupe, donkergroen (‘Evergreen’), donkerblauw (‘Pacific Blue’), lichtpaars (‘Wisteria’), gebroken wit (‘Antique White’), geel (‘Butter Yellow’), oranje en roze. De hoesjes hebben verder rubberen hoekpunten die wat donkerder zijn dan de achterkant van de cases, aldus Kosutami.

Dezelfde Apple-leaker beweert ook dat je de hoesjes kunt laten matchen met de Apple Watch Series 9. Naar verluidt krijgt deze smartwatch een nieuwe reeks bandjes, mogelijk met een magnetische gesp. En die bandjes vallen ook onder de categorie ‘Finewoven’. Wel zijn ze redelijk aan de prijs, want volgens Kosutami krijgen de bandjes een prijskaartje van zo’n $ 99 per stuk.

iPhone 15 aankondiging

De iPhone 15 wordt op 12 september aangekondigd. Dan vindt het eerstvolgende Apple-event plaats, en we verwachten er ook heel wat andere nieuwe Apple-producten te zien. Nieuwe AirPods bijvoorbeeld! Wat we nog meer verwachten, lees je in ons artikel met onze Apple-event september 2023 verwachtingen.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van al het Apple-nieuws voor, na en tijdens het event? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Op de avond van het event ontvang je dan ook een overzicht van alle aankondigingen die Apple heeft gedaan.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar