Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dit zijn de kleuren van de iPhone 15 hoesjes

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 15 hoesjes kleuren


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 wordt over een week onthuld, en waarschijnlijk kun je hem een paar dagen later al bestellen. Maar dan heb je ook een passend hoesje nodig. Die kun je nu alvast uitkiezen, want de iPhone 15 hoesjes kleuren zijn gelekt!

Finewoven

Apple viert de release van een nieuwe iPhone altijd met wat nieuwe hoesjes. Ze komen er in allerlei maten en kleuren, en doorgaans zijn er drie verschillende soorten: leer, siliconen en doorzichtig. Dit jaar gooit Apple het echter over een andere boeg, want naar verluidt krijgt de iPhone 15 géén leren hoesjes. Zo beweren allerlei bekende Apple-leakers, waaronder Majin Bu, DuanRui en Kosutami.

Wel krijgen de leren hoesjes een vervanger: zogenaamde ‘Finewoven’ hoesjes. Wat ze precies inhouden, is nog onduidelijk. Aan de hand van gelekte foto’s zien we echter dat ze gemaakt zijn van een soort stof, en dat ze een ‘geweven’ achterkant hebben. Mogelijk is dit een milieuvriendelijker alternatief voor leer.

iPhone 15 hoesjes kleuren


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Inmiddels heeft Apple-leaker Kosutami de kleuren van deze Finewoven hoesjes gelekt. Er komen in totaal tien opties, en hierboven staan ze allemaal op een rij. Van links naar rechts: zwart, donkerrood (‘Mulberry’), taupe, donkergroen (‘Evergreen’), donkerblauw (‘Pacific Blue’), lichtpaars (‘Wisteria’), gebroken wit (‘Antique White’), geel (‘Butter Yellow’), oranje en roze. De hoesjes hebben verder rubberen hoekpunten die wat donkerder zijn dan de achterkant van de cases, aldus Kosutami.

Dezelfde Apple-leaker beweert ook dat je de hoesjes kunt laten matchen met de Apple Watch Series 9. Naar verluidt krijgt deze smartwatch een nieuwe reeks bandjes, mogelijk met een magnetische gesp. En die bandjes vallen ook onder de categorie ‘Finewoven’. Wel zijn ze redelijk aan de prijs, want volgens Kosutami krijgen de bandjes een prijskaartje van zo’n $ 99 per stuk.

iPhone 15 aankondiging

De iPhone 15 wordt op 12 september aangekondigd. Dan vindt het eerstvolgende Apple-event plaats, en we verwachten er ook heel wat andere nieuwe Apple-producten te zien. Nieuwe AirPods bijvoorbeeld! Wat we nog meer verwachten, lees je in ons artikel met onze Apple-event september 2023 verwachtingen.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van al het Apple-nieuws voor, na en tijdens het event? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Op de avond van het event ontvang je dan ook een overzicht van alle aankondigingen die Apple heeft gedaan.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!