Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuwe foto iPhone 15 gelekt: dit valt er op

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 foto gelekt


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 laat nog twee maanden op zich wachten, maar door een nieuwe foto weten we nu al hoe hij er aan de voorkant uitziet. En daar vallen meerdere dingen aan op …

iPhone 15 geruchten

De iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro (Max) komen eraan, en iedere week lijkt er wel weer wat nieuws uit te lekken. Zo werd alleen deze maand al bekend dat de iPhone 15 exclusieve AI-functies krijgt, dat het Pro-model standaard meer opslag heeft, en dat een oude kleur terugkeert.

Daar komt nu een nieuwtje bij. Apple-leaker Ice Universe, die eerder al aangaf dat de iPhone 15 Pro de dunste schermranden van álle smartphones krijgt, heeft namelijk een foto gelekt van de voorkant van de iPhone 15. En die geeft heel wat weg.

iPhone 15 foto

Op de foto is de voorkant van de gehele line-up van de iPhone 15 te zien. Van links naar rechts: de iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max. Ten eerste valt op dat ze allemaal twee uitsparingen hebben voor de camera en sensoren – oftewel, het Dynamic Island komt dit jaar naar álle modellen. Met software worden de gaatjes aan elkaar ‘gehecht’.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

iPhone 15 foto

Nog opvallender is de dikte van de schermranden. De iPhone 15 en iPhone 15 Plus lijken dezelfde dikte te hebben als nu, maar de iPhone 15 Pro en Pro Max hebben inderdaad de flinterdunne schermranden waar al heel wat geruchten over voorbij zijn gekomen. Ook interessant: aan de rand van het scherm is een kleine afbuiging te zien, in tegenstelling tot het volledig vlakke scherm van de iPhone 14.

We zijn er bijna

We kunnen niet wachten om het eindproduct te zien – en gelukkig hoeven we dat niet lang te doen. Op 12 september om 19:00 verwachten we het Apple-event waarin de iPhone 15 wordt onthuld. Tot die tijd houden we je uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via AppleInsider