Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Deze kleur komt terug op de iPhone 15 Pro

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 Pro kleur


Lees verder na de advertentie

De iPhone 15 Pro krijgt een kleur die ons wel héél bekend voorkomt: dit is de kleur die na drie jaar weer terugkeert.

Van Dieppaars naar …

De iPhone 14 Pro had vorig jaar een nogal verrassend tintje: Dieppaars. Maar hoewel we meestal enthousiast zijn over de kleuropties van de iPhone, was deze paarse tint niet de meest aantrekkelijke kleur.

De nieuwe iPhone van dit jaar, de iPhone 15 Pro, laat de paarse kleur weer los. Sterker nog, hij gaat weer terug in de tijd. Dat beweert Apple-leaker Unknownz21, die eerder accurate details over de Apple Vision Pro heeft gelekt.

iPhone 15 Pro kleur

De iPhone 15 Pro krijgt namelijk nagenoeg dezelfde blauwe kleur als op de iPhone 12 Pro uit 2020. Dit heette toen nog ‘Oceaanblauw’. Wel is er een subtiel verschil: de zijkanten zijn van geborsteld titanium in plaats van staal.


kooptip

iPhone 15 Pro blauw

Ziet de iPhone 15 Pro er dan hetzelfde uit als de iPhone 12 Pro? Dat zeker niet. De schermranden worden véél dunner, het camera-eiland aan de achterkant is groter dan ooit, en het Dynamic Island – het pilvormige gaatje in het scherm – is ook dit jaar van de partij. Om nog niet te beginnen over hoe anders de iPhone 15 Pro er aan de binnenkant uitziet …

Meer over de iPhone 15 Pro

Wil je meer lezen over de iPhone 15 Pro en alle vernieuwingen die we verwachten? Werp dan een blik op onze laatste artikelen:

Ook houden we je wekelijks bij over het laatste nieuws via onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors