Terug naar iPhone 15 dummy verklapt (bijna) alles over de nieuwe iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 15 dummy verklapt (bijna) alles over de nieuwe iPhone

Door Annemiek Lourensen7 september 2023 09:362 min. leestijd0

Over minder dan een week onthult Apple hun volgende smartphones. Hoe die eruit komen te zien? Dat weten we al precies, met dank aan deze iPhone 15 dummy-modellen.

iPhone 15 dummy modellen

iPhone 15 dummy-modellen

iPhone-dummy’s worden vooral gemaakt voor fabrikanten van iPhone-accessoires. Hoesjesmakers bijvoorbeeld. Die kunnen dan zo snel mogelijk aan de slag, zodat hun producten na de iPhone release zo snel mogelijk in de verkoop kunnen.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Af en toe komen de dummy’s bij Apple-leakers terecht, of ze maken hun eigen versies aan de hand van geruchten. Zo verschenen vorige week nog de eerste foto’s van iPhone 15 dummy-modellen. Vooral de saaie kleuren vielen hier op – verder konden we niet veel van de iPhones zien. Maar inmiddels is er ook een video van de iPhone 15 dummy’s opgedoken, en daarmee krijgen we een veel betere indruk van Apple’s aankomende toestellen.

iPhone 15 (Pro)

iPhone 15 dummy

De video komt van de Amerikaanse tech-website AppleInsider. Ook daarin vallen de iPhone-kleuren op: de opties voor de iPhone 15 (Plus) zijn wit, zwart, blauw, geel en roze. Het zijn nog steeds de rustige pasteltinten, niet de felle kleurtjes zoals voorheen werd verwacht. De iPhone 15 Pro (Max) is al helemaal saai, want dit toestel verschijnt in zilver, ‘Space Black’, ‘Carbide Gray’ en blauw. Verder springen de glanzende achterkant en matte zijkanten in het oog.

Actieknop

Maar genoeg over de kleuren, want het filmpje laat ook wat andere vernieuwingen zien. De usb-c-poort bijvoorbeeld, die de Lightning-aansluiting zal vervangen. Maar bij de Pro-modellen valt ook de Actieknop aan de zijkant op. Die vervangt de mute-schakelaar die de iPhone al jaren heeft.

Hieronder kun je de video zelf bekijken.

iPhone 15 aankondiging

De iPhone 15 wordt over minder dan een week aangekondigd, op dinsdag 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Dan houdt Apple hun jaarlijkse iPhone-event. Waarschijnlijk gaan alle modellen diezelfde week nog in de voorverkoop, en is een week later de officiële iPhone 15 release. Althans, mogelijk is de iPhone 15 Pro Max release uitgesteld.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de iPhone 15? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief. Op de avond van het event ontvang je dan ook een overzicht van alle aankondigingen.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar