Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 15 Pro Max release mogelijk uitgesteld (en dit is waarom)

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
iPhone 15 Pro Max release


Lees verder na de advertentie

Volgende maand is het zo ver: dan kondigt Apple de iPhone 15 aan. Het gaat om vier nieuwe modellen, en diezelfde maand liggen ze nog in de winkels. Althans, naar verluidt vindt de iPhone 15 Pro Max release pas later plaats. Wat is er aan de hand? En wanneer verschijnt dit model dan wel?

iPhone 15 Pro Max release

Iedere september is het zo ver: dan vindt Apple’s grote iPhone-event plaats. Zo verwachten we volgende maand eindelijk de iPhone 15 te zien. In ongeveer drie weken zal Apple hem presenteren, en een week later ligt hij al in de winkels. Met uitzondering van de iPhone 15 Pro Max, aldus de Amerikaanse website 9to5Mac.

Maar waarom deze uitzondering? Dat heeft allemaal te maken met een nieuwe feature: de persicooplens. Hiermee kun je straks tot 3x optisch inzoomen, zonder dat je foto’s onscherp worden. Maar de Pro Max is het enige iPhone 15-model dat deze lens krijgt, en volgens 9to5Mac lukt het leverancier Sony niet om de nodige onderdelen hiervoor op tijd te leveren.

Wanneer?


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Volgens de bron van 9to5Mac vindt de iPhone 15 Pro Max release pas in oktober plaats, ongeveer drie of vier weken na de pre-order van de andere toestellen. Daardoor kunnen we alvast een voorspelling doen: naar verluidt is het iPhone-event op 12 september, de pre-order op 15 september en de release op 22 september. Tellen we dan drie tot vier weken verder, dan verschijnt de iPhone 15 Pro Max op 6 of 13 oktober. Maar vooralsnog blijft dit speculatie.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Apple de release van een iPhone-model uitstelt. Het gebeurde vorig jaar nog: alle versies van de iPhone 14 verschenen netjes in september, maar de iPhone 14 Plus pas in oktober. Ook de iPhone XR, iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max kwamen pas later uit.

Meer over de iPhone 15

De iPhone 15 Pro Max wordt zeker het wachten waard, want het belooft Apple’s meest geavanceerde smartphone ooit te worden. Niet alleen door de periscooplens. Hij krijgt namelijk ook een supersnelle A17-chip, dunnere schermranden en een nieuwe actieknop. En net als alle andere toestellen krijgt hij ook een usb-c-aansluiting en een Dynamic Island.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Waaronder van de iPhone 15 Pro Max? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac