Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 15: deze hints zitten in de uitnodiging voor het Apple-event

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone 15 Apple-event hints


Lees verder na de advertentie

Apple heeft de uitnodigingen voor het Apple-event over de iPhone 15 verstuurd, en daar zijn heel wat hints in te vinden. Dit zijn ze!

Apple-event in september

Het zat er al aan te komen: op dinsdagavond heeft Apple de uitnodigingen verstuurd voor het Apple-event over de iPhone 15. Op 12 september om 19:00 Nederlandse tijd – precies zoals de geruchten al hadden voorspeld – praat Apple ons bij over de nieuwe toestellen van dit jaar.

Naast de iPhone 15 verwachten we ook de Apple Watch Series 9, de Apple Watch Ultra 2, en misschien zelfs een nieuw paar AirPods met usb-c. En uit de uitnodiging kunnen we al een paar hints halen over al deze aankondigingen …

Dit zijn de Apple-event hints

Laten we beginnen met de slagzin: ‘Wonderlust’. Een woordspeling op ‘wanderlust’, oftewel de wens om te reizen en de wereld te verkennen. In dit geval is het dus meer de wens om verwonderd te worden – al denken we niet dat de zoveelste nieuwe iPhone die wens gaat vervullen.


kooptip

Apple event september 2023

Wel is het woord ‘Wonderlust’ interessant qua opmaak. Hij heeft namelijk een kleurverloop van titaniumkleur naar blauw, en van blauw naar donkergrijs: precies de eerder gelekte kleuren die we ook verwachten voor de titanium iPhone 15 Pro.

Logo geeft meer weg

Nog veel interessanter is het Apple-logo op de uitnodiging. Weer komen hier de kleuren in terug van de iPhone 15 Pro, en zien we een ruwe textuur en wegvliegend (titanium)poeder. Dit lijkt ons een duidelijke verwijzing naar de titanium randen van de iPhone 15 Pro, die bovendien ook mat zullen zijn.

Apple Watch Series 5 titanium
De oude titanium Apple Watch heeft dezelfde kleur als het logo in de uitnodiging.

Daarnaast gaat er een gerucht rond dat er 3D-geprinte onderdelen in de Apple Watch Ultra 2 zitten. En die onderdelen worden gemaakt van … titaniumpoeder! 1+1=2, toch?

Laatste Apple-event hint

Goed, we graven nu wel erg diep, maar dat is juist leuk bij deze uitnodigingen. Kijk je naar het Apple-logo, dan zien we daarin meerdere S-vormen. En laat het doosje van de iPhone 15 Pro nou net volgens geruchten ook deze S-vormen hebben om de dunne schermranden te accentueren.

iPhone 15 doosje

Zie jij nog meer hints op de uitnodiging voor het Apple-event? Laat het ons weten in de reacties! En wil je op 12 september op de hoogte blijven van alle aankondigingen? Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!