Terug naar Moet je zien: dit concept toont een iPhone 14 Pro zonder notch!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Moet je zien: dit concept toont een iPhone 14 Pro zonder notch!

Door Laura Grootaarts31 maart 2022 08:432 min. leestijd0

Tijdens het ‘Peek Performance’-event begin deze maand, presenteerde Apple een nieuwe iPhone SE en een groene iPhone 13. Maar dé iPhone van het jaar? Dat wordt zonder meer de iPhone 14. In september moet-ie verschijnen, maar nu al is duidelijk dat met name het luxere Pro-model er heel anders uitziet dan zijn voorganger. Hoe anders? Een geniaal iPhone 14 Pro-concept geeft alvast een voorproefje – bekijk het onderaan dit bericht.

iPhone 14 Pro concept in vier kleuren

iPhone 14 Pro concept toont nieuw design

We verwachten dit jaar vier iPhone 14-modellen, waaronder de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Het opmerkelijkste iPhone 14-gerucht dat nu circuleert, betreft deze luxere modellen. Deze krijgen namelijk een totaal ander design.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Sinds de iPhone X uit 2017 heeft de iPhone een notch, oftewel een inkeping bovenaan in het scherm. Volgens een gestage stroom geruchten én gelekte CAD-tekeningen van de iPhone 14, komt daar bij de iPhone 14 Pro (Max) verandering in. De notch maakt plaats voor twee pilvormige uitsparingen – een cirkelvormige en een pilvormige. De eerste biedt ruimte aan de Face ID-projector, de tweede aan de selfie-camera en de Face ID-infraroodcamera.

Maar hoe ziet zoiets er nou uit? Op basis van de meest plausibele geruchten heeft de tech-blog LetsGoDigital een concept gemaakt. Hierin krijgt de iPhone 14 al aardig vorm. Het scherm (6,1 inch voor de iPhone 14 Pro, 6,7 voor de Pro Max) loopt van rand tot rand, en wordt slechts onderbroken door de twee uitsparingen.

Nieuwe iPhone 14 Pro camera

iPhone 14 Pro camera

Ook de achterzijde van de nieuwe iPhone 14 Pro is in het concept duidelijk te zien. Die lijkt nog verdacht veel op de iPhone 13 Pro (Max), met drie lenzen die geplaatst zijn op een flinke camera-bult. Als we de geruchten mogen geloven, is de camera nog prominenter dan voorheen. Er wordt dan ook een flinke camera-upgrade verwacht, waarbij de 12 megapixel camera vervangen wordt door een 48-megapixel camera.

Het iPhone 14 Pro-concept is dus behoorlijk in lijn met de meest betrouwbare geruchten die nu rondgaan. De kleuren hebben de makers van het concept er zelf bij verzonnen: zwart, wit, groen en bordeaux-rood. Wij vinden het er al met al bijzonder chic uitzien. Wat denk jij ervan? Bekijk het iPhone 14 Pro-concept hieronder:

Bron: LetsGoDigital

 

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar