Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 14 Plus verkoop is officieel begonnen!

Auteur: iCreate
0 reacties
iPhone 14 Plus verkoop


Lees verder na de advertentie

Vandaag is het zover: de iPhone 14 Plus verkoop is eindelijk begonnen! Maar hoeveel kost dit toestel? En in welke winkels kun je ‘m kopen? Dat en meer lees je hier.

iPhone 14 Plus verkoop

Het is vandaag precies een maand geleden sinds het grote iPhone 14-event werd gehouden. Zoals gebruikelijk kondigde Apple hier vier verschillende modellen aan, van standaard iPhones tot luxe modellen. De voorverkoop begon diezelfde week nog, en drie van de vier toestellen werden een week later al uitgebracht, op vrijdag 16 september.

Vandaag – op vrijdag 7 oktober – is het de beurt aan het laatste model: de iPhone 14 Plus! Je vindt de toestellen zowel online als in de winkels. Wees er wel snel bij, want voor je het weet zijn ze uitverkocht. Heb je tijdens de voorverkoop al een toestel weten te bemachtigen? Dan hoef je alleen je pakketje op te halen, of de postbode op te wachten.

iPhone 14 Plus prijzen

Hoeveel je voor een iPhone 14 Plus betaalt, is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de opslagcapaciteit, of je een abonnement neemt en of je een oude iPhone ervoor inruilt. Dit zijn de adviesprijzen voor een los toestel:

  • 128 GB – € 1.169
  • 256 GB – € 1.299
  • 512 GB – € 1.559

Specificaties


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iPhone 14 kleuren modellen

De iPhone 14 Plus is bijna identiek aan zijn kleinere broer, de iPhone 14. Uiteraard zijn er wel een aantal plussen: het lagere gewicht, de betere batterij en het grotere formaat. Vooral laatstgenoemde valt op. De iPhone 14 Plus heeft (net als de iPhone 14 Pro Max) een scherm van 6,7-inch, terwijl dit 6,1-inch is bij de standaard iPhone 14 en iPhone 14 Pro. Dit is bijzonder, want sinds de iPhone 12 is het juist traditie dat Apple een mini iPhone uitbrengt, niet een grote.

Verder heeft de iPhone 14 een vernieuwde A15-chip, een Super Retina XDR-display, vijf verschillende kleuren en nog veel meer. Wil je graag meer weten of twijfel je tussen een ander model? Lees dan een van onze andere artikelen over de iPhone 14 (Plus) en iPhone 14 Pro (Max):

Waar verkrijgbaar?

Nu de officiële verkoop begonnen is, kan iedereen de iPhone 14 Plus in handen krijgen. Dat kan bij Apple zelf – online of in een van de Apple Stores – maar ook bij een externe aanbieder.

De iPhone 14 Plus is los verkrijgbaar bij o.a.:

Amac | Belsimpel | Coolblue | Mediamarkt

Of ben je op zoek naar een toestel met abonnement? Kijk dan eens bij:

Belsimpel | Mobiel.nl | T-Mobile | Tele 2

Alles over de iPhone 14 (Plus)

Wil je op de hoogte worden gebracht van al het nieuws rondom de iPhone 14 (Plus) en iPhone 14 Pro (Max)? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!