Terug naar iPhone 13-hoesjes in nieuwe kleuren gespot!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 13-hoesjes in nieuwe kleuren gespot!

Door Laura Grootaarts28 februari 2022 11:252 min. leestijd0

De lente komt eraan! Wég met de lange grijze winterdagen, het is tijd voor wat kleur. Apple brengt ieder jaar aan het begin van het voorjaar nieuwe iPhone-hoesjes uit in frisse kleuren. Nu al is er een foto naar buiten genomen met vier hoesjes uit de nieuwe lente-collectie.

i{Phone 13 hoesje nieuwe kleuren lente

iPhone 13 hoesje: nieuwe kleuren gelekt

Twitter-gebruiker Majin Bu heeft een foto van enkele nieuwe hoesjes op zijn account gepubliceerd. Het gaat om vier siliconen MagSafe-hoesje voor de iPhone 13-reeks in de kleuren geel, paars, oranje en donkergroen. Het is niet de eerste keer dat Bu dergelijke foto’s publiceert, en voorheen bleken ze altijd authentiek te zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

We verwachten ook dat Apple nieuwe sportbandjes voor de Apple Watch uitbrengt – ook dat is vaste prik in de lente. De kleuren daarvan zullen waarschijnlijk overeenstemmen met de kleuren van de iPhone-hoesjes. De kans is overigens groot dat het niet bij de vier kleuren uit de foto’s blijft, want doorgaans zijn er zeven nieuwe kleuren in de lente. Mogelijk verschijnen er ook lederen iPhone 13 hoesjes in de nieuwe kleuren.

Wanneer ligt het nieuwe assortiment in de winkel?

Doorgaans liggen de nieuwe accessoires in lentekleurtjes rond 21 maart in de winkels. Misschien is het dit jaar ietsje eerder. We verwachten namelijk dat er een Apple-event in aantocht is, en dat zou al op dinsdag 8 maart het geval kunnen zijn. Apple lanceert dan naar verwachting een iPhone SE 3, een nieuwe iPad Air en nieuwe Macs. Meer hierover lees je in ons artikel Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

Wat vind jij van de nieuwe lentekleurtjes?

Bron: 9to5Mac

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar