Terug naar Zó groot wordt de camera van de iPhone 13
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zó groot wordt de camera van de iPhone 13

Door Ward Edema6 juli 2021 17:002 min. leestijd0

De camera van de iPhone 13 (of hoe de volgende iPhone ook mag gaan heten) kan wel eens een stuk groter worden dan die van de iPhone 12. Dat blijkt uit een foto van een hoesje voor het nieuwe model die op de Chinese site Weibo gedeeld is.

iPhone 13 lens

Zelfde ontwerp, grotere camera

Dat de iPhone 13 wat de camera betreft een grote upgrade krijgt is al langer een gerucht. De verwachting is dat de grotere sensor van de iPhone 12 Pro Max dit jaar ook naar de kleinere modellen komt. Wat dit voor het design van de iPhone betekent wordt nu duidelijk.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Op de foto van Weibo-gebruiker ‘UnclePanPan’ is de iPhone 12 te zien in wat vermoedelijk het hoesje van de iPhone 13 is. Opvallend is dat de iPhone 12 in de case past: dit zou bevestigen dat de volgende iPhone op de camera na hetzelfde vlakke ontwerp krijgt als het huidige model.

Als we van deze foto uit moeten gaan, wordt de cameramodule significant groter op de iPhone 13. Qua grootte lijkt hij nu zelfs ongeveer even groot te zijn als de huidige cameramodule op de iPhone 12 Pro Max. De module van de iPhone 12 Pro Max is een stuk groter dan die van de kleinere iPhone 12-modellen, dankzij een grotere sensor, tweevoudige optische beeldstabilisatie en een betere telelens. Het lijkt nu dus waarschijnlijk dat al die verbeteringen nu ook naar de kleinere iPhone 13-modellen komen.

iPhone 13 Pro Max lens

Camera iPhone 13 Pro Max

‘UnclePanPan’ heeft ook foto’s van een case van de iPhone 13 Pro Max gedeeld. Weer zit op de foto het voorgaande model in het hoesje, waardoor te zien is dat de vorm van het toestel gelijk blijft en de nieuwe cameramodule nóg groter wordt dan die van het huidige grootste model.

De verwachting is dat we in september zekerheid krijgen, als Apple tijdens het september-evenement de nieuwe iPhone aankondigt.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond de nieuwe iPhone? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Weibo

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar