Terug naar iPhone 11-gebruikers hebben last van groen scherm
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 11-gebruikers hebben last van groen scherm

Door Laura Grootaarts8 juni 2020 10:492 min. leestijd1

Heb je een nieuwe iPhone 11 en laat het scherm af en toe een vreemde groene waas zien? Je bent niet de enige! Steeds meer iPhone 11-, iPhone 11 Pro- en iPhone 11 Pro Max-bezitters klagen erover.

iPhone 11 groen scherm

iPhone 11 groen scherm

De groene waas verschijnt een paar seconden na het ontgrendelen van het toestel en trekt dan ook al heel snel weer weg. Maar soms gaat het ontgrendelen gewoon goed: mensen die last hebben van het groene scherm, zeggen dat het in ongeveer 25 procent van de gevallen optreedt. Het lijkt iets te maken te hebben met de donkere modus en Night Shift. Sommigen melden dat het gebeurt als de helderheid zo laag mogelijk staat.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wachten op iOS 13.5.5

Is er iets mis met de toestellen? Waarschijnlijk niet. Als het een hardware-probleem is, dan is het sowieso gek dat het optreedt bij zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro (Max): de 11 heeft namelijk een lcd-scherm, de 11 Pro (Max) een old-scherm.

Veel waarschijnlijker is het dat het gaat om een software-probleem. iOS 13.5, de software-update die enkele weken geleden verscheen, zou zomaar de boosdoener kunnen zijn. Apple test momenteel versie 13.5.5 van de software en daarmee zou het probleem weleens verholpen kunnen worden. Het zou overigens niet de eerste iOS 13.5-bug zijn: eerder waren er ook al problemen met apps die niet meer geopend konden worden. Die bug is inmiddels wel al verholpen.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Anja Manita mulder
Lezer
Anja Manita mulder

Het is niet te geloven ik was stapel gek op Apple vanwege de heguizing aluminium en er zit heel veel op nu op advies via jullie kijk ik de budget telefoon wat een vreselijk aar toestel en daarvoor werd mij door Vodafhone de grijze 6 aangesmeerd de enige de rosé se doet het nog steeds maar mijn ogen worden slecht de batterijduur is 2 x per dag opladen ik heb nu cadeau gekregen Samsung galaxy s 21 en ik ben benieuwd er zit geen stekker bij dus die moet ik effe kopen Daaaaag Apple duur en is het het allemaal… Lees meer »