Terug naar iPhone 11-gebruikers hebben last van groen scherm
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 11-gebruikers hebben last van groen scherm

Door Laura Grootaarts8 juni 2020 10:492 min. leestijd0

Heb je een nieuwe iPhone 11 en laat het scherm af en toe een vreemde groene waas zien? Je bent niet de enige! Steeds meer iPhone 11-, iPhone 11 Pro- en iPhone 11 Pro Max-bezitters klagen erover.

iPhone 11 groen scherm

iPhone 11 groen scherm

De groene waas verschijnt een paar seconden na het ontgrendelen van het toestel en trekt dan ook al heel snel weer weg. Maar soms gaat het ontgrendelen gewoon goed: mensen die last hebben van het groene scherm, zeggen dat het in ongeveer 25 procent van de gevallen optreedt. Het lijkt iets te maken te hebben met de donkere modus en Night Shift. Sommigen melden dat het gebeurt als de helderheid zo laag mogelijk staat.

Wachten op iOS 13.5.5

Is er iets mis met de toestellen? Waarschijnlijk niet. Als het een hardware-probleem is, dan is het sowieso gek dat het optreedt bij zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro (Max): de 11 heeft namelijk een lcd-scherm, de 11 Pro (Max) een old-scherm.

Veel waarschijnlijker is het dat het gaat om een software-probleem. iOS 13.5, de software-update die enkele weken geleden verscheen, zou zomaar de boosdoener kunnen zijn. Apple test momenteel versie 13.5.5 van de software en daarmee zou het probleem weleens verholpen kunnen worden. Het zou overigens niet de eerste iOS 13.5-bug zijn: eerder waren er ook al problemen met apps die niet meer geopend konden worden. Die bug is inmiddels wel al verholpen.

iCreate 129
iCreate 129
Het grote Mac koopadvies

Bron: MacRumors

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar