Terug naar iPadOS en iOS 13.4 verschijnen op 24 maart (en dit is er nieuw)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPadOS en iOS 13.4 verschijnen op 24 maart (en dit is er nieuw)

Door Laura Grootaarts18 maart 2020 15:092 min. leestijd1

Zojuist heeft Apple een heel gave nieuwe iPad Pro aangekondigd. In het persbericht waarmee de release werd bekendgemaakt, gaf Apple ook iets anders prijs: de releasedatum van iPadOS 13.4! Op dinsdag 24 maart kun je je iPad updaten. Omdat de release van iPadOS en iOS eigenlijk altijd gelijk op gaan, verwachten we die dag ook iOS 13.4 voor de iPhone.

iOS 13.4 en iPadOS 13.4 vernieuwingen

Een update van iOS betekent in de meeste gevallen vooral probleemoplossingen en verbeteringen die je niet eens zult opmerken. Maar iOS 13.4 is een behoorlijk grote update met een aantal fijne nieuwigheden. Dit zijn de functies die je mag verwachten.

  • Er worden nieuwe memoji-stickers toegevoegd. Zo kun je nu kiezen voor een geschokte emoji, een verliefd exemplaar en eentje die met de ogen rolt.
  • Het is straks eindelijk mogelijk om complete mappen te delen in iCloud Drive. Handig als je met meerdere mensen aan één project werkt. Deze functie had al in de eerste versie van iOS 13 moeten zitten, maar Apple was er toen nog niet helemaal tevreden over.
  • De Mail-knoppen zijn verbeterd. Na de update naar iOS 13 waren nog alleen de knoppen om mail te beantwoorden of te verwijderen overgebleven. Die stonden ook nog eens ongemakkelijk dicht op elkaar, waardoor je zomaar op de verkeerde knop tikte. Nu is alles weer bij het oude.
  • Laat je autosleutels maar thuisliggen: met CarKey is het mogelijk om je auto te openen, te starten en te sluiten met je iPhone. Houd er wel rekening mee dat autofabrikanten dit ook moeten integreren of activeren.
  • De belangrijkste reden voor het verschijnen van iPadOS 13.4, heeft echter direct te maken met de release van de nieuwe iPad Pro 2020 vandaag. Daarbij kun je namelijk een compleet nieuw Magic Keyboard met trackpad kopen. Om de muis- en trackpadondersteuning mogelijk te maken, is er een verandering in de software nodig. Vandaar de update.

Magic Keyboard 2020

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Updaten doe je straks zo

iOS en iPadOS 13.4 verschijnen dus op dinsdag 24 maart. We verwachten rond 19.00 uur. Downloaden is het gemakkelijkst via je iPhone en iPad zelf. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de oplader hangt.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Albert
Lezer
Albert

Ik neem dit jaar de overstap van Samsung naar IPhone