Terug naar iOS 13.4.1 en iPadOS 13.4.1 zijn uit: FaceTime-bug verholpen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 13.4.1 en iPadOS 13.4.1 zijn uit: FaceTime-bug verholpen

Door Laura Grootaarts7 april 2020 20:082 min. leestijd0

Apple heeft zojuist iOS 13.4.1 uitgebracht voor de iPhone. Voor de iPad is iPadOS 13.4.1 verschenen. De updates bevatten probleemoplossingen voor je iPhone en iPad, zo wordt er een vervelende FaceTime-bug verholpen. Er zijn geen grote nieuwe functies.

iPadOS en iOS 13.4.1

iPadOS en iOS 13.4.1: probleemoplossingen

Twee weken terug verschenen iPadOS en iOS 13.4. Dat betekende toen een flinke tussentijdse update met allerlei nieuwe functies, zoals mappen delen in iCloud, volledige muisondersteuning op de iPad en nieuwe memoji-stickers. Maar naast de nieuwe functies, introduceerde Apple met de update ook een aantal vervelende bugs. Die worden met iOS 13.4.1 weer verholpen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Een van de vervelendste problemen was dat je niet meer kon FaceTimen met oudere iPad- en iPhone-modellen en Macs. En dat net nu videobellen belangrijker is dan ooit – en vooral veel oudere mensen gebruiken daarvoor een enigszins gedateerde Apple-apparatuur. Dit probleem is nu opgelost – overigens ook voor de Mac, want ook daarvoor is een aanvullende update verschenen.

Apple licht het een en ander toe in de release-notes:

  • Er is een probleem verholpen waarbij apparaten met iOS 13.4 niet konden deelnemen aan FaceTime-gesprekken met apparaten met iOS 9.3.6 en lager of OS X El Capitan 10.11.6 en lager.
  • Er is een probleem verholpen met de app Instellingen waarbij ‘Bluetooth’ niet kon worden gekozen in het snelmenu in het beginscherm.

iPad en iOS 13.4.1 downloaden

Binnen nu en enkele dagen krijg je automatisch de melding dat de update voor je klaarstaat, maar je kunt hem nu ook zelf al ophalen.

iOS en iPadOS 13.4.1 downloaden is het gemakkelijkst via je iPhone en iPad zelf. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de oplader hangt.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar