Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Aanvullende update macOS Catalina 10.15.4 beschikbaar

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
macOS Catalina


Lees verder na de advertentie

Apple heeft een aanvullende update uitgebracht voor macOS Catalina 10.15.4. De update verbetert de stabiliteit en beveiliging van je Mac. Er zijn geen nieuwe functies.

macOS 10.15.4

macOS 10.15.4 aanvullende update

Eind maart verscheen macOS Catalina 10.15.4. Die update bracht een aantal handige nieuwe functies naar je Mac, bijvoorbeeld mappen delen in iCloud Drive, een uitbreiding van Schermtijd en universele apps voor Mac, iPhone en iPad.

Maar de update veroorzaakte helaas ook wat onvoorziene problemen. Gebruikers van Office 365 bijvoorbeeld, bléven bezig met het invoeren van hun wachtwoord. Ook waren FaceTime-gesprekken met oudere Apple-producten niet meer mogelijk. Dit probleem speelde ook met de nieuwe iOS- en iPadOS-versie, waar inmiddels ook een update voor is.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Deze aanvullende macOS Catalina 10.15.4-update verhelpt deze en nog wat andere problemen.

Release notes bij deze update

Voor de volledigheid: dit zijn de release notes van Apple waarin alle probleemoplossingen worden toegelicht:

  • Er is een probleem verholpen waarbij Macs met macOS Catalina 10.15.4 niet konden deelnemen aan FaceTime-gesprekken met apparaten met iOS 9.3.6 en lager of OS X El Capitan 10.11.6 en lager.
  • Er is een probleem verholpen waarbij je herhaaldelijk werd gevraagd om het wachtwoord voor een Office 365-account in te voeren.
  • Er is een probleem verholpen waarbij de MacBook Air (Retina, 13-inch, 2020) kon blijven hangen in de configuratie-assistent of bij het loskoppelen en opnieuw aansluiten van een extern 4K- of 5K-beeldscherm.
  • Er is een probleem verholpen waarbij een USB-C-poort van de Mac mogelijk niet meer reageerde.

De update downloaden

Reden genoeg dus om de aanvullende macOS Catalina 10.15.4-update te downloaden. De update is te vinden via ‘Systeemvoorkeuren>Software-update’. Klik hier op ‘Werk nu bij’ en doorloop de stappen om de update te downloaden en te installeren.