Terug naar ‘iPad Pro verschijnt rond maart (en er dreigt nu al een tekort)’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPad Pro verschijnt rond maart (en er dreigt nu al een tekort)’

Door Laura Grootaarts18 februari 2020 11:312 min. leestijd0

Alle aandacht mag momenteel dan wel uitgaan naar de iPhone SE 2 (of iPhone 9). Maar er is nóg een interessant Apple-apparaat dat binnenkort geïntroduceerd wordt: de iPad Pro 2020. Volgens DigiTimes verschijnt deze nieuwe iPad ‘rond maart’.

iPad Pro 2019

Meer weten over iPad Pro 2020?
Bekijk dit dossier

iPad Pro beperkt op voorraad

Volgens insiders is de productie van de iPad Pro al van start gegaan zodat de verkoop rond maart kan starten. De productie komt helaas wel bijzonder langzaam op gang, vanwege de uitbraak van het coronavirus en het Chinese Nieuwjaar op 25 januari. Het kan daarom zijn dat de iPad Pro direct na de lancering maar beperkt voorradig is. Pas in april is de tablet wel goed verkrijgbaar.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De iPad Pro is Apple’s meest geavanceerde iPad, bedoeld voor professionals, veeleisende gebruikers en consumenten die gewoon het beste van het beste willen. Van de nieuwe iPad Pro verwachten we dat deze wordt uitgerust met een drievoudige camera aan de achterzijde. De Pro krijgt een supersnelle A13X Bionic-chip. Qua uiterlijk doet hij nog wel sterk denken aan zijn voorganger, de iPad Pro 2018. Dat wil zeggen: een voorkant die grotendeels bestaat uit een scherm met afgeronde hoeken – de iPad Pro is de enige iPad zonder thuisknop.

Apple-event in maart

Overigens heeft Digitimes niet de allerbeste reputatie als het gaat om voorspellingen. Consistent zijn ze ook al niet, want nog maar enkele dagen geleden beweerden ze dat de iPad Pro pas dit najaar verschijnt, compleet met 5G-modem. Maart klinkt echter logisch, omdat Apple om de anderhalf jaar een nieuwe iPad Pro uitbrengt – en de vorige generatie verscheen in november 2018. Alles wijst erop dat Apple eind maart het eerste event van dit jaar organiseert. Gisteren noemde een Duitse website zeer concrete data: de keynote zou plaatsvinden op 31 maart en de iPhone SE 2 (of iPhone 9) zou vervolgens al op 3 april in de winkels liggen. Mogelijk is dat dan ook de release-datum voor de iPad Pro 2020.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwste iPad Pro en de iPhone 9? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Bron: via MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar