Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iPad 2020 nu goedkoper dan ooit: dit is de prijs

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPad 2020


Lees verder na de advertentie

Ben je toe aan een (nieuwe) iPad? Dan heb je de keuze uit vier modellen: de Pro, Air, mini en de ‘gewone’ iPad. De laatste is de goedkoopste tablet die Apple aanbiedt. Deze iPad is deze week verder in prijs gezakt. In dit artikel lees je waar de iPad 2020 nu het goedkoopst is.

iPad 2020 goedkoopst

iPad 2020 goedkoopst

De iPad 2020 is nog niet zo oud: Apple kondigde de tablet aan in september 2020. Het is de achtste generatie van de instap-iPad en vanwege de toegankelijke prijs veruit de populairste iPad die Apple verkoopt.

Omdat de kans groot is dat Apple dit jaar met een nieuwe iPad 2021 komt, willen veel winkels graag van hun voorraad af. Hierdoor zien we steeds vaker aanbiedingen van de iPad 2020, die deze week de laagste prijs bereikte tot nu toe:


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

De iPad 2020 is overigens ook te koop in de Apple Store; daar betaal je er € 388,50 voor. Het is overigens goed om te weten dat de prijzen bij grote winkeliers als de Mediamarkt vaak fluctueren. Er bestaat dus een kans dat de prijs inmiddels is aangepast.

Meer opslag

De iPad 2020 is verkrijgbaar in twee configuraties. Bij de goedkoopste optie krijg je een iPad met 32 GB opslagcapaciteit. Dit kun je eventueel uitbreiden naar 128 GB. Dan betaal je € 469.

Ook heb je de optie om te kiezen voor een iPad met Cellular (4G). Je hebt dan mobiel internet, waardoor je niet afhankelijk bent van wifi. De meeste mensen hebben dit echter niet nodig. Je kunt immers nog altijd gebruikmaken van de hotspot van je iPhone.

Wil je meer weten over de iPad 2020? Bekijk ons dossier: