Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 18 bèta release date: wanneer kun je iOS 18 als eerste uitproberen?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 18 release date

Apple heeft deze maand iOS 18 onthuld. Apple-gebruikers kunnen niet wachten om de nieuwste functies en verbeteringen van de iPhone te ontdekken. Maar wanneer is dan de iOS 18 bèta release date, zodat je ook daadwerkelijk aan de slag kunt met de nieuwe functies?

Lees verder na de advertentie

Op de hoogte blijven van de vernieuwingen voor je iPhone? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iOS 18 aangekondigd tijdens de WWDC

Maandag 10 juni vond de jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC) van Apple plaats. Tijdens de openingskeynote heeft Apple iOS 18 aan gekondigd, en kregen we een voorproefje van alle spannende nieuwe functies die later dit jaar beschikbaar komen.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Direct aan de slag met de iOS 18 beta

De eerste beta-versie van iOS 18 is al uit: deze verscheen direct na Apple’s keynote. Deze is bedoeld voor ontwikkelaars met een betaald Apple Developer-account. Zodra ontwikkelaars de ergste fouten en eigenaardigheden ontdekt hebben, komt Apple met een publieke bèta voor iedereen.

iOS 18 bèta release date voor iedereen

De publieke iOS 18 bèta mogen we volgens Apple verwachten in juli. Wanneer in juli, dat houden ze nog in het midden. Vorig jaar kwam de bèta van iOS 17 op 12 juli uit, dus verwacht hem rond die tijd. Zo kun jij ook de nieuwste functies van iOS 18 uitproberen voordat de officiële release in september is.

Dit is er nieuw in iOS 18

De belangrijkste aankondiging van de keynote ging over Apple’s eigen AI: Apple Intelligence. Deze is alleen beschikbaar voor de iPhone 15 Pro en nieuwer. Bovendien zit AI nog niet in de eerste versie van iOS 18 en dus ook nog niet in de bèta.

Wat je straks wel al kunt uitproberen zijn de veranderingen op het Vergrendelscherm, een aanpasbaar Bedieningspaneel, de nieuwe app Wachtwoorden en nog heel veel meer nieuwe iOS 18 functies.

iOS 18 Academy