Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Laatste iOS 17.3 bèta voegt deze nieuwe functies toe

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 17.3 RC

Volgende week verschijnt iOS 17.3, de eerste grote iPhone-update van 2024. En die brengt natuurlijk weer nieuwe functies naar je iPhone. Van sommige functies wisten we al dat ze eraan zaten te komen, maar uit de laatste iOS 17.3 bèta blijkt dat Apple nog wat extraatjes voor ons in petto heeft.

Lees verder na de advertentie

iOS 17.3 RC: wat is er nieuw?

Apple heeft inmiddels de iOS 17.3 Release Candidate uitgebracht (RC). Dit is – als het goed is – de allerlaatste testversie voordat de update ook daadwerkelijk verschijnt. Zie het als een soort generale repetitie. iOS 17.3 verschijnt aanstaande dinsdag 23 januari, zo blijkt uit een persbericht van Apple. Maar welke nieuwe functies brengt deze update van iOS 17 dan naar je telefoon?

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste Apple-functies? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Uit eerdere bèta’s bleek al dat met iOS 17.3 het eindelijk mogelijk maakt om samen met anderen afspeellijsten te maken in Apple Music. Ook nieuw is de optie Bescherming voor gestolen apparaat, die je iPhone beschermt tegen diefstal. Mocht iemand je toegangscode hebben, dan nog zullen onderdelen niet bereikbaar zijn omdat je Face ID of Touch ID moet gebruiken. Maar er is meer!

Last-minute toevoegingen

Black unity wallpaper

In de allerlaatste iOS 17.3 bèta heeft Apple op de valreep nog wat extra vernieuwingen toegevoegd.

  • Er verschijnen nieuwe Black Unity Bloom-wallpapers. Deze matchen bij een nieuw Apple Watch-bandje dat vanaf volgende week in de winkels ligt.
  • Dankzij AirPlay-hotelondersteuning kun je in bepaalde hotels inhoud rechtstreeks naar de tv in je kamer streamen. Deze functie is al veel eerder aangekondigd. Overigens moet je wel in een hotel verblijven waar ze deze optie ondersteunen.

Aanstaande dinsdag kun je de update downloaden en installeren!