Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Je kunt nu iOS 15.3.1 downloaden!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 15.3.1


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren een update uitgebracht voor de iPhone: iOS 15.3.1. Voor de iPad is tegelijkertijd iPadOS 15.3.1 verschenen. De update bevat geen opmerkelijke vernieuwingen, wel worden er enkele bugs en beveiligingsissues mee verholpen.

iOS 15.3.1: bugs opgelost

iOS 15.3.1 lost een probleem op waarbij brailleleesregels mogelijk niet meer reageren. Ook biedt deze tussentijdse update belangrijke beveiligingsupdates. Om die reden is het sowieso verstandig om deze versie van iOS 15 te downloaden en te installeren.

Binnenkort wél veel nieuwe functies

Deze tussentijdse update bevat dus geen bijzondere nieuwe functies. Maar Apple test op dit moment ook al een toekomstige iOS 15-versie: iOS 15.4 biedt wel diverse vernieuwingen. Zo kun je straks Face ID gebruiken met een mondkapje en krijg je heel veel nieuwe emoji’s. Voor de iPad is er de langverwachte functie Universele bediening.

Wil je weten welke nieuwe functies is er binnenkort naar je iPhone (en iPad) komen? Lees dan zeker ons artikel iOS 15.4: al deze nieuwe functies komen naar je iPhone.

iOS 15.3.1 downloaden


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Binnenkort zal het rode update-bolletje automatisch bij de app Instellingen verschijnen op je iPhone verschijnen. Maar daarop hoef je niet te wachten! Als je wilt, kun je deze iOS update ook actief zelf binnenhalen.

Je downloadt en installeert iOS en iPadOS 15.3.1 via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!