Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 13.2.3 is uit en verhelpt veel problemen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 13.2.3


Lees verder na de advertentie

Apple heeft wéér een nieuwe versie van iOS en iPadOS uitgebracht. Het is een kleine update: met iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3 worden diverse problemen opgelost. Maar er zijn geen opvallende nieuwe functies.

iOS 13.2.3 en iPadOS 13.2.3: deze bugs worden verholpen

iOS 13 en iPadOS 13 zijn verschenen in september maar gaan er niet met de schoonheidsprijs vandoor. Er zitten heel wat bugs en eigenaardigheden in de nieuwe software. Om die reden zijn er al heel wat updates verschenen. Ook deze nieuwe update verhelpt een aantal problemen. Dit zijn de release-notes van Apple:

  • Oplossing voor een probleem waarbij zoekopdrachten binnen het systeem en binnen Mail, Bestanden en Notities mogelijk niet werken.
  • Oplossing voor een probleem waarbij foto’s, links en andere bijlagen mogelijk niet werden weergegeven in de detailweergave in Berichten.
  • Oplossing voor een probleem dat het downloaden van materiaal op de achtergrond kon blokkeren.
  • Oplossing voor problemen die het ophalen van nieuwe berichten in Mail konden blokkeren en waarbij de oorspronkelijke inhoud van berichten niet werd opgenomen en geciteerd in Exchange-accounts.

iPhone en iPad updaten

iOS en iPadOS 13.2.3 downloaden is het gemakkelijkst via je iPhone en iPad zelf. Via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ kun je het besturingssysteem downloaden en installeren. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of aan de oplader hangt.

Het grote iPad & iPhone boek

Wil je het uiterste uit je iPhone en iPad halen? Lees dan Het grote iPad & iPhone boek – van de makers van iCreate. Alle basisprincipes komen aan bod en alle nieuwe functies van iOS 13 en iPadOS worden besproken.


kooptip