Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 12.4 bèta 1 is uit: dit moet je weten

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPad Pro + Apple accessoires


Lees verder na de advertentie

De eerste bèta van iOS 12.4 is uit: de komende tijd kunnen ontwikkelaars en vervolgens andere geïnteresseerden de nieuwe software uitproberen. Daarna kan iedereen de officiële versie downloaden op iPhone, iPad en iPod touch.

iOS 12.4 bèta 1

Afgelopen maandag verscheen iOS 12.3, met daarin een nieuw ontworpen TV-app en AirPlay 2-ondersteuning voor bepaalde smart-tv’s. iOS 12.4 is een minder spectaculaire update, met op het oog geen nieuwe functies. Ongetwijfeld bevat de update wel een hoop kleine probleemoplossingen en verbeteringen.

Apple Card

iOS 12.4 wordt mogelijk de eerste versie van het besturingssysteem waarin Apple Card ondersteund gaat worden. Dit is Apple’s eigen creditcard, met allerlei handige functies in de Wallet-app. Daarnaast is er ook een fysieke versie: een echt kaartje dus, dat je in je portemonnee kunt stoppen. Apple Card werd aangekondigd tijdens de keynote van 25 maart en komt deze zomer beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is niet duidelijk of en wanneer Apple Card ook in andere landen verschijnt.

En hierna: iOS 13


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

iOS 12.4 kan weleens de laatste tussentijdse update van iOS 12 zijn. Dit najaar verwachten we weer een compleet nieuwe versie van het besturingssysteem: iOS 13. Tijdens Apple’s WWDC-keynote op maandag 3 juni geeft Apple ons een voorvertoning van iOS 13. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!