Terug naar iOS 12.0.1 is uit en lost onder meer oplaadprobleem op
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12.0.1 is uit en lost onder meer oplaadprobleem op

Door Laura Grootaarts9 oktober 2018 08:592 min. leestijd0

Apple heeft de eerste kleine update voor iOS 12 uitgebracht. iOS 12 verscheen drie weken geleden en had last van enkele bugs. Die worden verholpen met iOS 12.0.1.

iOS 12.0.1

iOS 12.0.1: wat is er nieuw?

iOS 12.0.1 is een kleine tussentijdse update en biedt geen nieuwe functies, maar verhelpt wel enkele iOS 12-problemen. Dit zijn de verbeteringen in de update:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

  • Sommige iPhone XS-modellen hadden problemen met opladen. Opladen lukte alleen wanneer het scherm actief was. Opladen gaat na de update weer naar behoren.
  • Een ander probleem waar de iPhone XS mee te maken had, was dat er steeds verbinding werd gemaakt met een wifinetwerk van 2,4 Ghz in plaats van 5 Ghz. Nu wordt de tweede weer gekozen, en dat maakt de verbingding aanmerkelijk sneller.
  • Veel iPad-gebruikers konden niet wennen aan de nieuwe indeling van het toetsenbord. De .?123-toets had een iets andere plek. Nu is het oude vertrouwde toetsenbord weer terug.
  • Bij sommige video-apps werd geen ondertiteling meer weergegeven. Dat probleem is nu verholpen.
  • Bluetooth was soms niet beschikbaar en ook dat probleem is verholpen.
Het grote iPad & iPhone boek 2019
Het grote iPad & iPhone boek 2019
Editie iOS 12

Updaten naar iOS 12.0.1

De gemakkelijkste manier om te updaten naar iOS 12.0.1 is via de iPhone of iPad zelf. Open hiervoor de app Instellingen en ga naar ‘Algemeen>software-update’. Hier vind je de optie om de nieuwe versie te downloaden en te installeren.

Je kunt hier ook Automatische updates activeren, dan worden iOS-updates in het vervolg automatisch geïnstalleerd en heb je geen omkijken meer naar. De installatie gebeurt dan ’s nachts als je iPhone aan de oplader hangt.

iOS 12

iOS 12 verscheen half september en zorgt voor een snellere en stabielere iPhone en iPad. Maar natuurlijk zijn er ook nieuwe functies. Zo is er de nieuwe app Meten die dient als meetlint en kun je je iPhone-verslaving te lijf gaan met de Schermtijdlimieten. Lees ook ons dossier over iOS 12.

Meer weten over iOS 12?
Bekijk dit dossier
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar