Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Opgelet: HomePod mini heeft nu veruit laagst prijs ooit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
HomePod mini

De HomePod mini was al een uitstekende speaker voor een vriendelijke prijs, maar heeft nu een nog scherper prijskaartje gekregen. De Apple-speaker is in de aanbieding bij Mediamarkt, waar hij nog maar 88 euro kost.

Lees verder na de advertentie

HomePod mini

De aanbieding is onderdeel van de Black Friday-weeks van Mediamarkt. Tot voor kort betaalde je in alle online winkels (waaronder de Apple Store) 109 euro om de HomePod mini in huis te halen. Nu is hij 19 procent goedkoper en koop je hem voor 88 euro.

Het is de laagste prijs ooit voor de HomePod mini en de aanbieding is van toepassing op alle kleuren. Je kunt kiezen uit zwart, wit, blauw, oranje of geel. Bij andere webwinkels kost de HomePod mini op het moment van schrijven nog steeds 109 euro.

kooptip

Wat is de HomePod mini?

Blauwe HomePod mini

De HomePod mini is een kleine maar krachtige speaker die je overal in huis kunt neerzetten. Hij is slechts 8,4 cm hoog, 9,8 centimeter breed en gewikkeld in een elegante netstof. Aan de bovenkant zit een verlicht touch-oppervlak waarmee je de speaker kunt bedienen.

De HomePod mini produceert een vol geluid en speelt muziek af in alle richtingen. Hij kan ook samenwerken met andere HomePod mini-speakers voor een stereo- of multiroom-ervaring. Dankzij zijn vier microfoons kan hij je overal verstaan voor interacties. Verder heeft de HomePod sensoren die de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten worden houden.

De Apple-speaker is ook handig als HomeKit-hub. Dankzij de HomePod mini kun je allerlei Matter-accessoires toevoegen die het smart home protocol Thread gebruiken. Je kunt ook scènes instellen om meerdere apparaten tegelijk te activeren met één commando. Bijvoorbeeld: “Hey Siri, goedemorgen” om je gordijnen te openen, je koffiezetapparaat aan te zetten en je favoriete ochtendplaylist te starten.

Vraag de HomePod mini via Siri om muziek of podcasts af te spelen, of om je agenda, het weer, het nieuws, de verkeersinformatie of je herinneringen te checken. Het is ook mogelijk om met behulp van Siri berichten te versturen, telefoongesprekken te voeren of een timer te zetten.

Meer Mediamarkt-deals

Tijdens de Black Friday-weeks van Mediamarkt zijn meer Apple-apparaten gunstig geprijsd. Onder meer de iPhone 14 en Apple Watch SE hebben nu de laagste prijs ooit.