Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Wow: zo cool wordt rondlopen in Google Maps (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Google Maps Immersive view


Lees verder na de advertentie

Loop jij ook weleens virtueel rond in Google Maps, in steden waar je waarschijnlijk van je leven niet gaat komen? Het gaat nu allemaal nóg indrukwekkender worden met de nieuwe functie Google Maps Immersive view. En de eerste beelden daarvan zijn nu al online verschenen.

Google Maps Immersive View

In Google Maps heb je al jaren de functie Streetview waarmee je door straten wereldwijd wandelt. Dat is niet alleen leuk, maar ook praktisch als je een afspraak hebt op een plek die je niet kent. En dan heb je nog de app Google Earth waarin gebouwen in 3D ziet. Combineer je die twee, dan krijg je het nieuwe Immersive view.

In de eerste beelden – je ziet ze hieronder – geeft Google als voorbeeld Londen. Het is net is alsof je een game binnenloopt: je ziet zelfs vogels rondvliegen en kunt een winkel of restaurantje binnen stappen. De easter egg van Londen die Apple in Apple Kaarten heeft verstopt, steekt er een beetje schril bij af.

Wanneer?


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Denk nou niet dat je op deze manier door je eigen straat kunt wandelen. De uitrol begint later dit jaar met een beperkt aantal steden: Los Angeles, Londen, New York, San Francisco en Tokio. Het is wel de bedoeling dat er vrij snel extra steden worden toegevoegd, zo zegt Google. Het komt beschikbaar voor iOS en Android.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!