Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
thumbnail
Programma’s

Google Maps

Navigeren door onbekende steden en landen wordt een fluitje van een cent met Google Maps. Als kaartendienst biedt Google Maps gedetailleerde informatie over geografische regio’s, satellietbeelden, straatkaarten en nog veel meer. Deze pagina is jouw bestemming voor alles wat je moet weten over Google Maps, speciaal voor Apple-gebruikers.

Lees verder na de advertentie

Google Maps op jouw Apple-apparaat

Ook al heeft Apple zijn eigen Kaarten-app, velen geven de voorkeur aan Google Maps vanwege de uitgebreide functies en gebruiksvriendelijkheid. Het installeren van Google Maps op jouw iPhone, iPad of zelfs Apple Watch is eenvoudig. Zoek gewoon naar ‘Google Maps’ in de App Store, klik op ‘Downloaden’ en de app wordt automatisch geïnstalleerd op jouw apparaat.

Praktische functies van Google Maps

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Google Maps biedt een schat aan functies die het leven van Apple-gebruikers gemakkelijker maken. Dat zijn onder meer:

1. Real-time navigatie

Deze functie biedt jou turn-by-turn aanwijzingen en geeft informatie over het verkeer in realtime. Het helpt jou de snelste route te vinden door verkeersopstoppingen en files te vermijden. Op naar een zakelijke afspraak, een mooie stad – of ga gewoon naar huis navigeren.

2. Street View

Met Google’s Street View kun je een virtuele wandeling maken door de straten van bijna elke stad ter wereld. Het is net alsof je daar zelf loopt, zonder je huis te verlaten.

3. Plaatsen zoeken en beoordelingen bekijken

Je kunt zoeken naar restaurants, hotels, attracties en andere plaatsen in de buurt, en je kunt beoordelingen en ratings van andere gebruikers bekijken om te beslissen waar je naartoe wilt.

Google Maps en Siri-integratie

Als Apple-gebruiker kun je Google Maps ook integreren met Siri, de stemgestuurde assistent van Apple. Zo kun je Siri vragen om een routebeschrijving via Google Maps te geven, wat het gebruik van de app nog gemakkelijker maakt.

Google Maps in een notendop

Google Maps is een onmisbaar hulpmiddel voor elke Apple-gebruiker die op zoek is naar een betrouwbare en uitgebreide navigatieoplossing. Of je nu de snelste route naar je werk wilt vinden, een virtuele tour wilt maken door een buitenlandse stad, of gewoon op zoek bent naar het beste restaurant in de buurt, Google Maps heeft je gedekt. Dus waar wacht je nog op? Installeer Google Maps vandaag nog op jouw Apple-apparaat en ontdek een wereld van gemakkelijk navigeren.