Terug naar ‘Apple komt met goedkope Apple Watch voor kinderen’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple komt met goedkope Apple Watch voor kinderen’

Door Laura Grootaarts6 september 2022 09:292 min. leestijd0

Morgen vindt het iPhone-event plaats, maar het is heel goed mogelijk dat juist de Apple Watch de show steelt. We verwachten sowieso een Apple Watch Series 8, maar misschien komt er ook een goedkope Apple Watch voor kinderen – en volgens de laatste geruchten blijft het daar niet bij!

Goedkope Apple Watch voor kinderen

Apple Watch voor kinderen

Volgens The New York Times presenteert Apple morgen een Apple Watch die goedkoper is dan het huidige budgetmodel, de Apple Watch SE. Die kost zo’n 300 euro. Zo’n model zou ideaal zijn voor kinderen (maar misschien ook juist voor ouderen).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Onder ouders genieten smartwatches een groeiende populariteit. Een slim horloge is een soort ‘iPhone Light’ voor jonge kinderen: wel de mogelijkheid om te bellen, een berichtje te sturen of de locatie te delen – maar het schermpje is zó klein dat een internetverslaving of afleiding door games eigenlijk geen risico is. Je zou het kunnen zien als training voor een ‘echte’ telefoon.

Gezinsconfiguratie en kids mode

Sinds watchOS 7 is er voor Apple Watch-modellen met mobiel internet de optie Gezinsconfiguratie. Hiermee kan een ouder de Apple Watch van zijn kind koppelen aan zijn eigen iPhone, het kind heeft dan zelf geen iPhone nodig. In de code van iOS 14 enkele jaren geleden werd een ‘kids mode’ aangetroffen. Met specifieke wijzerplaten en bewegingsringen speciaal vormgegeven voor kinderen. Dit alles lijkt nu een voorbode te zijn voor wat er morgen misschien komen gaat.

Apple Watch Pro

De bron die meldt dat er een Apple Watch voor kinderen komt, maakt ook melding van een andere nieuwe Apple Watch die we morgen gaan zien: ‘Naast deze Apple Watch verschijnen er ook andere nieuwe versies van het horloge, waaronder een high-end versie voor serieuze atleten. Dit wordt een concurrent voor de Garmin-fitnesstracker.’ Waarschijnlijk verwijzen ze hiermee naar de Apple Watch Pro, het sportieve en extra stevige Apple Watch-model waarover al maanden gespeculeerd wordt. Mogelijk verschijnt er ook een nieuwe versie van de Apple Watch SE.

Wat er klopt van de geruchten? Dat horen we morgenavond tijdens het Apple-event. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5Mac

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar