Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Officieel: dit is wanneer Apple de iPhone 14 onthult!

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple event september 2022


Lees verder na de advertentie

De geruchten waren er al een tijdje en nu weten we het zeker: het iPhone 14-event vindt plaats op 7 september. Apple heeft zojuist de uitnodigingen verstuurd.

Apple event september 2022

Woensdag 7 september 19.00 uur Nederlandse tijd: zet deze datum maar in je agenda, want dan vindt Apple’s event plaats. Dit jaar is het thema ‘Far out’. Apple onthult dan de nieuwe iPhone 14-serie, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Op Apple’s YouTube-kanaal wordt al afgeteld naar het event en kun je je aanmelden zodat je straks een reminder ontvangt. De laatste jaren was het event vanwege de pandemie uitsluitend digitaal te volgen, maar dit jaar komt daar verandering in. Een klein groepje journalisten is uitgenodigd om het evenement live te volgen in het Apple Park in Cupertino.

Wat presenteert Apple?

Het Apple-event in september staat altijd in het teken van de iPhone. Dit jaar verwachten we de iPhone 14-serie: de iPhone 14, de iPhone 14 Max, de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Er verschijnt dit jaar naar verluidt geen iPhone 14 mini. Maar Apple heeft op 7 september nog meer te onthullen. Dit zijn onze Apple-event verwachtingen:

  • Apple Watch Series 8 : de Apple Watch krijgt waarschijnlijk een sensor voor het meten van de lichaamstemperatuur. Mogelijk presenteert Apple ook een extra stevige versie voor sporters én een goedkopere uitvoering, de Apple Watch SE.
  • AirPods Pro 2: de eerste AirPods Pro zijn een jaar of drie oud. Tijd voor iets nieuws! Ondersteuning voor losless audio bijvoorbeeld. En een nieuwe case!
  • Release-data van de besturingssystemen: binnenkort komen er grote updates uit voor al je Apple-apparaten en tijdens de keynote horen we de exacte release-datum. iOS 16, watchOS 9 en tvOS 16 zijn als eerste aan de beurt. In een later stadium volgen iPadOS 16 en macOS Ventura.

Op de hoogte blijven van het Apple-event september 2022?

Schrijf je dan in voor onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!