Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Gratis live naar Feyenoord – Go Ahead kijken? Het kan via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Feyenoord Go Ahead live gratis kijken


Lees verder na de advertentie

Feyenoord kan komende zondag de zestiende landstitel veiligstellen door in De Kuip te winnen van Go Ahead Eagles. Wil je de mogelijke kampioenswedstrijd graag op je iPhone, Mac of televisie zien, maar heb je geen ESPN? Hieronder lees je hoe je gratis naar Feyenoord – Go Ahead Eagles kunt kijken.

Waar wordt Feyenoord – Go Ahead Eagles uitgezonden?

Feyenoord en Go Ahead Eagles trappen zondag 14 mei 2023 om 16:45 uur af in De Kuip. De wedstrijd is te zien op ESPN 1, het hoofdkanaal van de betaalzender. Dit kanaal is bij veel providers gratis beschikbaar, waaronder KPN, Ziggo en T-Mobile. De meeste mensen kunnen dus gratis naar de wedstrijd kijken, waarin Feyenoord mogelijk voor het eerst sinds 2017 de schaal naar Rotterdam haalt.

Feyenoord – Go Ahead Eagles gratis kijken

Heb je geen traditioneel tv-abonnement, maar wil je niets van de wedstrijd missen? Goed nieuws: er is een manier om Feyenoord – Go Ahead Eagles alsnog gratis te zien. Dat kan via de dienst Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen.

Het abonnement van Canal Digitaal is in je proefweek op elk moment gratis opzegbaar. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.


kooptip

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en open de livestream van Feyenoord – Go Ahead Eagles.

Over Canal Digitaal

TV kijken op Canal Digitaal

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser (zoals Google Chrome of Safari) kun je de zenders bekijken. Daarnaast is de Canal Digitaal TV App beschikbaar op verschillende smart tv’s, waaronder die van LG. Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.

Ben je enthousiast, dan wordt het abonnement na een week automatisch omgezet in een regulier abonnement van € 14,95 per maand. Dit is inclusief het complete aanbod van ESPN, met de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Ook televisieuitzendingen zijn er te volgen: live en on demand. Zo kijk je een gemiste uitzending tot 7 dagen terug.

Lees ook: Viaplay aanbieding: zo bekijk je Formule 1 met 13% korting