Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

F1 testdagen 2024 zijn begonnen: zo kun je live kijken

Auteur: Ward Edema
0 reacties
F1 testdagen 2024

De F1 testdagen van 2024 zijn van start gegaan, maar hoe kun je de F1 test live kijken? En wat zijn de exacte tijden? Wij zetten het op een rij.

Lees verder na de advertentie

Wat zijn de F1 testdagen?

Laten we beginnen bij het begin: wat zijn de F1 testdagen ook alweer? Tijdens de test mogen alle teams hun nieuwe bolides uitgebreid uitproberen. Er zijn maar liefst drie testdagen van elk 9 uur. Op deze manier kunnen teams zich goed voorbereiden op het snel naderende F1-seizoen.

Vaak zien we tijdens de F1 testdagen pas echt wat voor aerodynamische en technische trucjes de teams hebben toegepast. De auto’s die in de afgelopen weken onthuld zijn, verbergen namelijk nog veel. Ook gaan we zien hoe de nieuwe likjes verf eruitzien in het echt. Oftewel, genoeg te zien voor F1-fans!

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Wanneer zijn de F1 testdagen 2024?

De F1 testdagen van 2024 vinden deze week plaats van woensdag 21 februari tot en met vrijdag 23 februari. Elke testdag is van 08:00 tot 17:00 Nederlandse tijd. De testdagen worden verreden op het circuit van Sakhir in Bahrein, waar de week erop de eerste race van het seizoen plaatsvindt (zie de F1 tijden). Welke coureur op welke dag achter het stuur kruipt is bij de meeste teams nog onbekend, al weten we wel dat Max Verstappen de volledige eerste dag zal rijden.

Waar kan ik de F1 test live kijken?

Wil je de F1 testdagen 2024 live kijken? Dat kan op twee manieren: met de streamingdienst Viaplay, of via F1 TV Pro. Viaplay heeft een eigen live-uitzending met Nederlands commentaar tijdens alle sessies, terwijl F1 TV Pro de sessies live uitzendt met Engelstalig commentaar en de mogelijkheid om camerabeelden vanuit elke cockpit te bekijken.

Tijdens het F1-seizoen van 2024 zit F1 TV Pro inbegrepen in het abonnement van Viaplay. Heb je dus een abonnement op Viaplay, dan kies je zelf of je de Viaplay-uitzending of de F1 TV Pro-uitzending bekijkt tijdens de F1 test.

  • Bekijk de F1 testdagen 2024 met Viaplay: € 153,48 per jaar (€ 12,79 per maand, opzegbaar na een jaar)
    • Bevat live-uitzendingen van F1, Bundesliga- en Premier League-voetbal, darts, pool en snooker, en een groot aanbod films en series. Toegang tot F1 TV Pro is inbegrepen.

  • Bekijk de F1 testdagen 2024 met F1 TV Pro: € 142,80 per jaar (€ 11,90 per maand, maandelijks opzegbaar)
    • Kijk live F1 met commentaar en camerabeelden naar keuze, kijk races terug in het archief, en bekijk diepgaande analyses van het team van F1 TV.