Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

F1 kijken in 2024: hierom is Viaplay een betere deal dan F1 TV Pro

Auteur: Ward Edema
12 reacties
F1 kijken 2024

Wil je F1 kijken in 2024? Dan kun je beter voor Viaplay gaan dan voor F1 TV Pro! Dit is waarom het een betere deal is.

Lees verder na de advertentie

F1 live kijken in 2024

Het F1-seizoen van 2024 gaat bijna beginnen. De Formule 1-bolides van alle teams zijn inmiddels onthuld, en rijden van 21 tot 23 februari hun eerste rondjes tijdens de F1 testdagen 2024 in Bahrein. De eerste race volgt vervolgens op hetzelfde circuit op 2 maart: zie de F1 tijden.

Nu de start van het seizoen nadert, moet er een keuze gemaakt worden: hoe ga je F1 kijken in 2024? Net als vorig jaar heb je twee opties: een abonnement op Viaplay, of een abonnement op F1 TV Pro. Maar hoewel laatstgenoemde de afgelopen jaren altijd de meest aantrekkelijke optie was, is dat dit jaar níét het geval.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

F1 kijken in 2024: Viaplay vs. F1 TV Pro

Dit heeft te maken met de prijs. F1 TV Pro kostte vorig jaar nog € 64,99 voor een jaarabonnement, terwijl Viaplay maar liefst € 191,88 kostte. Een nogal extreem verschil. Dit jaar is de situatie compleet veranderd, mede doordat F1 TV Pro alleen nog een maandabonnement aanbiedt. Dit zijn de nieuwe prijzen:

Je betaalt dus nu in een jaar € 10,68 extra voor Viaplay ten opzichte van F1 TV Pro. Je krijgt voor die meerprijs naast F1 ook Premier League- en Bundesliga-voetbal, darts, pool, snooker en andere sporten, evenals een groot aanbod films en series. Ook kijk je bij Viaplay exclusieve documentaires over Max Verstappen. Maar nog wel het mooiste: F1 TV Pro maakt nu deel uit van een Viaplay-abonnement.

F1 TV Pro inbegrepen bij Viaplay

F1 Apple TV

Doordat F1 TV Pro nu inbegrepen zit bij Viaplay, krijg je toegang tot veel meer F1-content. Je kunt elke sessie van een raceweekend kijken met commentaar naar keuze, bijvoorbeeld van F1 TV-presentatoren Jolyon Palmer en David Coulthard, of van het team van Sky Sports. Ook krijg je toegang tot de individuele onboard-camera’s van coureurs, en kun je in het archief alle races van de afgelopen decennia terugkijken. Om nog niet te beginnen over alle extra content, zoals uitgebreide analyses van races, snelste rondes, coureurs en bolides. F1 TV Pro is als app beschikbaar op iPhone, iPad, Apple TV en Android-apparaten.

Met Viaplay krijg je dus nu het beste van twee werelden: F1 TV Pro, en alle extra content die Viaplay nog te bieden heeft. Dat maakt de dienst veel aantrekkelijker dan afgelopen jaren, al helemaal nu de prijs voor een jaarabonnement gezakt is, terwijl die bij F1 TV Pro juist extreem is toegenomen. Alleen als je echt totaal geen interesse hebt in de extra’s van Viaplay, is F1 TV Pro de betere deal voor jou.